ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Καρδιοχτύπησαν με Ζαϊρί

Καρδιοχτύπησαν με Ζαϊρί

Ανησύχησαν στον Ολυμπιακό με τον Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο στήθος δεν προπονήθηκε σήμερα. Παρ' όλα αυτά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Για πρόβλημα της τελευταίας στιγμής φοβήθηκαν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μαροκινός μέσος του Θρύλου, Ζαουάντ Ζαϊρί δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση.
Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Σκόντα Ξάνθη.


Εκτός από τον πρώην παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, στην αποστολή θα μετέχουν και οι  Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζεμπούρ και Λεάντρο.

Στον αντίποδα αποκλείστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι: Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέγερι και Μιραλάς.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 6/2, 15:00) αγώνα με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Οι Ουρτάδο, Ν. Παπαδόπουλος και Ποτουρίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Οι δύο πρώτοι στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο τρίτος έκανε θεραπεία, όπως και ο Α. Παπαδόπουλος.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ζαϊρί, ο οποίος ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στο στήθος και υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο στο Θεραπευτήριο Metropolitan. Από την εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι  οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Ριέρα, Πάντελιτς, Ντουντού, Τζεμπούρ, Λεάντρο.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Ν. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέγερι και Μιραλάς, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν αύριο στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου