ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τρομοκρατία στην Τούμπα

Τρομοκρατία στην Τούμπα
2 | 2 | 2011 17:12 - Ποδόσφαιρο

Κλίμα εκφοβισμού επικρατεί στα αποδυτήρια της Τούμπας με διάφορους μαυροφορεμένους και γυμνασμένους να κυκλοφορούν χωρίς να έχουν κάποιοι λόγο ή δουλειά στο χώρο των αποδυτηρίων.
Κάποιοι - αρκετοί στον αριθμό - γυμνασμένοι τύποι κυκλοφορούν στο χώρο την ώρα που η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στα αποδυτήρια. Τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί εκεί πριν το ματς; Ποιοι είναι αυτοί που δεν βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο ντυμένοι στα μαύρα;
Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερα έντονη είναι η μυρωδιά και μέσα στο γήπεδο από τα δακρυγόνα που έπεσαν έξω από αυτό, στα περιστατικά που η αστυνομία προσπαθεί να περιορίσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο όγκος των οπαδών που είναι απλωμένος περιμετρικά του γηπέδου είναι μεγάλος και δημιουργούνται εντάσεις με τις δυνάμεις της αστυνομίας που προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη.
Μέχρι και στις σουίτες έχουν σημειωθεί προκλήσεις προς τους επίσημους του Ολυμπιακού με πολύ κόσμο (από σουίτες και προσκλήσεις) να έχει συγκεντρωθεί κοντά σε αυτή που είναι οι "ερυθρόλευκοι" και να βρίζουν και να κινούνται απειλητικά. Κλίμα τρομοκρατίας στην Τούμπα, ακόμη και σε κεκλεισμένων των θυρών…
Ο κόσμος στο γήπεδο είναι περισσότερος από όσος θα έπρεπε, εκανοντάδες οι ΠΑΟΚτσήδες και πολλοί έχουν κινηθεί εναντίον του μπουθ του Ολυμπιακού με απειλητικές διαθέσεις. Εν τω μεταξύ, από έξω από το γήπεδο ακούστηκαν ήχοι πυροβολισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου