ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Βαλβέρδε στους παίκτες: "Προχωράμε..."

Βαλβέρδε στους παίκτες: "Προχωράμε..."

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στη Super League. "Ξεχνάμε τα πάντα, προχωράμε", είπε ο Ισπανός προπονητής στους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας, στην προπόνηση της Παρασκευής (4/2).
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη, την προσεχή Κυριακή (6/2, 15:00), στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (4/2), ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν ό,τι έγινε στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και να κοιτάξουν μπροστά.


Ο Ολυμπιακός κρατάει την τύχη στα χέρια του στο Πρωτάθλημα, έχοντας διαφορά επτά βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε της Super League.

Ο Ισπανός προπονητής υπογράμμισε σχετικά στους ποδοσφαιριστές πως "πάμε δυνατά για το Πρωτάθλημα, που είναι ο μεγάλος μας στόχος. Προχωράμε". Ο 47άχρονος τεχνικός συμπλήρωσε ότι "αφήνουμε πίσω τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ξεχνάμε ό,τι συνέβη. Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και να μην ξανακάνουμε τα ίδια λάθη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου