ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Τζεμπούρ: "Τρομοκράτης; Πρέπει να είμαι!"

Τζεμπούρ: "Τρομοκράτης; Πρέπει να είμαι!"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ αποδέχεται το προσωνύμιο "τρομοκράτης" που τον ακολουθεί και δηλώνει υπερήφανος που φοράει την δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Αλγερινός επιθετικός υπογραμμίζει πως αισθάνεται σα να παίζει χρόνια στην πειραϊκή ομάδα και ανυπομονεί για το ντεμπούτο του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μπροστά στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τζεμπούρ στην "stadio by metro":

Τελικά, Ράφικ, είσαι τρομοκράτης;

"Αγωνιστικά πρέπει να είμαι, για τις αντίπαλες άμυνες. Σαν άνθρωπος όμως όχι. Είμαι απλά ειλικρινής".

Δηλαδή την άποψη σου την εκφράζεις χωρίς δεύτερη σκέψη προτιμάς να κρατάς ισορροπίες;

"Λέω τη γνώμη γιατί θέλω να ζω σε έναν κόσμο δίκαιο. Δεν μου αρέσουν τα δήθεν. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται από την περίπτωση. το καλύτερο είναι να βρίσκεις τη μέση λύση. Αν μπορώ να βρω τη χρυσή τομή, θα το κάνω. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να έχεις το θάρρος της γνώμης σου και άλλες που πρέπει να το βουλώνεις".

Κάποτε είχες δηλώσει ότι ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη επίθεση στην Ελλάδα. Πώς αισθάνεσαι τώρα που αποτελείς κομμάτι της;

"Αγωνίστηκα ελάχιστα με τον Ολυμπιακό Βόλου και οι προπονήσεις που έχω κάνει είναι πολύ λίγες, όμως μπορώ να πω ότι αισθάνομαι μεγάλη ευχαρίστηση. Αρχίζω να καταλαβαίνω τι θα πει να παίζεις για τον Ολυμπιακό και μ' αρέσει".

Πώς ήταν λοιπόν η πρώτη σου εμπειρία φορώντας όχι την ερυθρόλευκη, αλλά την μπλε φανέλα του Ολυμπιακού;

"Σημαντική. Ήταν το ντεμπούτο. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι που οι φίλαθλοι μας το έκαναν να μοιάζει σαν να έγινε στην έδρα μας. Χρειάζομαι ακόμη δουλειά στη φυσική μου κατάσταση, αλλά οι συμπαίκτες μου με έχουν κάνει να αισθάνομαι σαν να παίζω χρόνια στον Ολυμπιακό".

Πώς περιμένεις ότι θα είναι το πρώτο σου παιχνίδι στο "Καραϊσκάκης" μπροστά σε όλον αυτό τον κόσμο που σε έχει δυσκολέψει στο παρελθόν;

"Ήδη έχω αισθανθεί πολλή ζεστασιά από την υποδοχή του. Περιμένω όσο τίποτα να αγωνιστώ σε ένα κατάμεστο Καραϊσκάκης και να τους έχω για πρώτη φορά με το μέρος μου. Γενικά αποδίδω καλύτερα υπό πίεση. Όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο καλύτερα αισθάνομαι. Στο Καραϊσκάκης δημιουργείται πιεστική ατμόσφαιρα στους ποδοσφαιριστές. Προτιμώ, όμως, να με πιέζουν ως παίκτη της ομάδας τους παρά ως αντίπαλο. Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Επίσης, πρέπει να σου πω ότι και ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ συχνά με πλησίαζαν οι φίλαθλοι και μου ζητούσαν να υπογράψω στην ομάδα. Αναγνωρίζουν ότι δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό με ευχαριστεί".

Κι εσύ τί σκοπεύεις να κάνεις με την σειρά σου για να τους κρατήσεις ευχαριστημένους;

"Μα ό,τι κάνω πάντα. Θα τιμήσω τη φανέλα που φορώ και θα είμαι πολύ περήφανος για την ερυθρόλευκη. Θα δώσω το 100% και θα υπηρετήσω την ομάδα μου. Ήρθα για να δώσω το κάτι παραπάνω και αυτό ακριβώς θα κάνω… Τη δουλειά μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου