ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τώρα το πρωτάθλημα!

Τώρα το πρωτάθλημα!

Το Κύπελλο χάθηκε, όμως ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εκεί έχουν πλέον όλοι το μυαλό τους στον Ολυμπιακό. Το +7 πρέπει να διατηρηθεί και γιατί όχι να μην αυξηθεί, ενώ απομένουν δέκα αγωνιστικές για το τέλος.
Πάνω από χυμένο γάλα ουδείς πρέπει να κλαίει... Εντάξει, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου, οι λόγοι ήταν πολλοί και διάφοροι, όμως μια ομάδα τέτοιου επιπέδου οφείλει να κοιτάει μπροστά, ειδικά στην περίπτωση που είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Δεν είναι υπεκφυγή, ούτε και γράφεται επειδή έμεινε εκτός η ομάδα από την συνέχεια της διοργάνωσης, όμως πρώτο μέλημα το καλοκαίρι ήταν η επιστροφή στην κορυφή και η είσοδος στους ομίλους του Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε, όλοι τον πρωταθλητή θυμούνται στο τέλος της σεζόν και αυτόν μνημονεύουν. Εντάξει, όλοι ήθελαν το νταμπλ, όμως δεν συγκρίνεται η μια Κούπα με την άλλη.


Η αποστολή θα επιστρέψει στο Ledra Marriott και από την Πέμπτη το μυαλό είναι στην Ξάνθη και στο πως θα έρθουν οι τρεις βαθμοί. Μη λησμονεί κανείς, ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο +7 από τον Παναθηναϊκό, που την Κυριακή πάει στην κατάμεστη Τούμπα. Κάλλιστα μπορεί η διαφορά μπορεί να πάει στους εννέα ή στους δέκα βαθμούς. Επομένως, ο μεγάλος στόχος είναι ανοιχτός και μόνο αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα θα χαθεί το 38ο πρωτάθλημα στην ιστορία του Ολυμπιακού.

Ναι μεν άπαντες ήθελαν να έρθει η πρόκριση στην 4άδα (χάθηκε στο πρώτο ματς, όταν και θα μπορούσε να έχει "καθαρίσει" η ομάδα), όμως ο τίτλος του πρωταθλητή αποτελεί τον σκοπό αυτής της σεζόν. Ο στόχος είναι μπροστά και πρέπει να επιτευχθεί. Η ομάδα είναι καλύτερη και ξέρει τι πρέπει να κάνει, αρχής γενομένης από τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη. Ο κόσμος είναι πικραμένος, αλλά οφείλει να στηρίξει τον προπονητή, τους παίκτες και φυσικά την διοίκηση που κάνει ό,τι μπορεί από τη μεριά της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου