ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Αυτή είναι στήριξη!

Αυτή είναι στήριξη! 

04/02/2011

Αυτή είναι στήριξη!
Σίγουρα η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ΟΠΑΠ στεναχώρησε τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά η απάντηση δόθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να στηρίξουν την ομάδα, στην πρώτη δύσκολη στιγμή…

Την Πέμπτη, δηλαδή, λίγες ώρες μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη, έτρεξαν στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη για να πάρουν εισιτήριο για το παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη.

Μάλιστα, αυτό που έγινε γνωστό αποδεικνύει την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους στον Ερνέστο Βαλβέρδε και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ποιο; Περισσότερα από 6.500 εισιτήρια έκαναν «φτερά» μέσα σε μία ημέρα.

Κάτι τέτοιο εάν γινόταν για ένα «ντέρμπι» δεν θα αποτελούσε έκπληξη, αλλά εφόσον αυτό συνέβη για ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει καλά στοιχεία στη φετινή σεζόν, αλλά σαφώς με όνομα που δεν αποτελεί «κράχτη» πρόκειται για ένα ξεκάθαρο στοιχείο στήριξης και «ασπίδας» που είναι έτοιμοι να σηκώσουν οι οπαδοί στην ομάδα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις ανάλογη ζήτηση παρουσιάζουν και σήμερα τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη. Έτσι εάν συνυπολογίσουμε τις 15.000 κάρτες διαρκείας που έχουν διατεθεί από την αρχή του πρωταθλήματος, τότε, μιλάμε για στοιχεία που προμυνύουν ένα ακόμη sold-out στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στο πλευρό των οπαδών του Ολυμπιακού, φέρεται να βρίσκονται και οι καιρικές συνθήκες καθώς την Κυριακή υπολογίζεται ότι θα είναι καλύτερες (δεν θα βρέχει και θα έχει ανέβει λίγο η θερμοκρασία). Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι και η ώρα που γίνεται η σέντρα, δηλαδή, στις 15.00. Αρκετά νωρίς, κάτι που βολεύει αρκετούς φίλους της ομάδας αλλά και θυμίζει… ποδόσφαιρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου