ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει η οικονομική καμπάνια

Αρχίζει η οικονομική καμπάνια

Διαφάνεια στην οικονομική καμπάνια διασφάλισε ο Νίκος Καραχάλιος για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η οικονομική εξόρμηση για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και λογικά θα αναρωτηθούν οι φίλοι του συλλόγου πως θα διασφαλισθεί η ροή των χρημάτων προς παίκτες-τριες, κι εκεί είναι το μυστικό του όλου εγχειρήματος.
Επειδή λοιπόν κατά καιρούς ακούσθηκαν διάφορα σχόλια για τις συνδρομές των μελών ο Νίκος Καραχάλιος φρόντισε να σβήσει κάθε σκιά, ορίζοντας συνδιαχειριστές της οικονομικής καμπάνιας τους παίκτες-τριες και τους προπονητές.


Με αυτό το πλάνο τα έσοδα θα γίνονται αντικείμενο μελέτης της άτυπης οικονομικής επιτροπής, που θα επιτελεί όμως ουσιαστικό έργο και θα αποφασίζει για τις προτεραιότητες του Ερασιτέχνη.

Οι αρχηγοί των ομάδων, λοιπόν, που θα γνωρίζουν τα προβλήματα, θα κάνουν τις εισηγήσεις τους και το συμβούλιο θα ορίζει που θα πηγαίνουν τα λεφτά. Κάτι σαν οικογενειακό συμβούλιο, δηλαδή, όπου όλοι θα γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει και θα συναποφασίζουν.

Βέβαια, για να προχωρήσει η καμπάνια, χρειάζεται όπως λένε στον Ερασιτέχνη η συνδρομή όλων των φίλων του Ολυμπιακού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό γιατί όπως λέει και το σλόγκαν της εξόρμησης "είμαστε τρία εκατομμύρια. Αν βάλουν όλοι από ένα ευρώ θα σωθεί ο Ερασιτέχνης".

Και το ευχάριστο είναι ότι οι Ολυμπιακοί είναι περισσότεροι από τρία εκατομμύρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου