ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Όταν οι σκούπες σφουγγάριζαν το γκαζόν! (videos)

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Όταν οι σκούπες σφουγγάριζαν το γκαζόν! (videos)

20 /9/2011
ΒΡΟΧΗ ΣΚΟΥΠΕΣ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΉταν 13 Νοεμβρίου 2010. Το Ηράκλειο “τσαλαβουτούσε” στα νερά της καταρρακτώδους βροχής και Ο Ολυμπιακός ξεχνούσε τα…σκουφάκια του στον Πειραιά, αφού το ματς του…πόλο, μάλλον θα έπρεπε να διεξαχθεί με μαγιό!
Όσοι λοιπόν πήγαν στο Παγκρήτιο μαζεύτηκαν κάτω από τις σκεπαστές εξέδρες, ενώ οι πάντοτε ηρωικοί φίλοι του Θρύλου τραγουδούσαν υπό τη μανιασμένη βροχή που τους έκοβε ακόμα και την…ορατότητα!
Παρόλα αυτά, σέντρα έγινε στο ματς μετά το σφύριγμα του Γιάχου και η πισίνα με το γκαζόν πήρε ζωή!
Αν και οι παίκτες τσαλαβουτούσαν, στο 21′ Μοντέστο  εκτέλεσε το φάουλ λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, ο Τοροσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε ποτέ, καθώς ο διεθνής αμυντικός καταλογίστηκε οφσάιντ. Μια απόφαση που εξόργισε δικαιολογημένα τους “ερυθρόλευκους, αφού ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού καλυπτόταν!
Με τη βροχή να δυναμώνει, οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο, αλλά λίγο πριν την επανάληψη, ο Γιάχος βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και είδε την πραγματικότητα: Στο χόρτο επαιζες μπάλα μόνο με σωσίβιο!
Τι κι αν επιστρατεύτηκαν σκούπες και…σεσουάρ πριν την έναρξη και κατά την ανάπαυλα; Μπάλα δε μπορούσαν να δουν όσοι φίλαθλοι είχαν επισκεφθεί το Παγκρήτιο! Θυμηθείτε: 

Ο αγώνας λοιπόν διεκόπη και όλοι αναζητούσαν μια νέα ημεορμηνία για τη συνέχιση του!
Ο Ολυμπιακός παρατάχτηκε στους…καταρράκτες του Ηρακλείου με τους εξής ποδοσφαιριστές: Πάρντο, Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Τοροσίδης, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς, Πάντελιτς
Ο αγώνας τελικά…συνεχίστηκε 11 ημέρες αργότερα. Στις 24 Νοεμβρίου 2010, ο Θρύλος είχε 45 λεπτά μπροστά του για να πάρει το τρίποντο της νίκης, τη στιγμή που ισοβαθμούσε τότε με τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογίας.
Αυτό συνέβη στο 77ο λεπτό, όταν ο Μαρκο Πάντελιτς πετυχαίνοντας το 4ο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, διέσπασε την πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών!
Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Νταβιντ Φουστέρ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι, το …έπος του Ηρακλείου ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό νικητή και πρωτοπόρο στη βαθμολογία! Μια εικόνα που θα παρέμενε μέχρι τέλους.
Η 11αδα του Θρύλου στο…2ο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη:
Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ (92' Γκαλίτσιος), Μιραλάς (90' Μήτρογλου), Πάντελιτς (88' Φουστέρ).
Τα γκολ του Θρύλου



Οι ηρωικοί φίλοι του Θρύλου τραγουδούν στη βροχή!



www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου