ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

   21/10/2011

Ίβκοβιτς: "Άξιζε τη νίκη η Μπιλμπάο"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχτηκε πως η Μπιλμπάο άξιζε τη νίκη, στάθηκε στα προβλήματα με Κέσελ και Άντιτς και στρέφει την προσοχή του στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Μπιλμπάο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στις δηλώσεις του παραδέχτηκε πως οι Βάσκοι άξιζαν τη νίκη στο ματς (76-61). Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στους τραυματισμούς των Άντιτς και Κέσελ, ενώ στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (24/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο "Ντούντα", σχολίασε: "Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Το πρώτο δύσκολο για την ομάδα μου που έχει πολλούς νέους παίκτες. Η Μπιλμπάο ήταν καλύτερη ομάδα σήμερα και σίγουρα άξιζε τη νίκη.

Εμείς παίξαμε με θέληση και ενέργεια, κυρίως στο πρώτο μισό, αλλά είναι φανερό ότι χρειαζόμαστε εμπειρία. Αυτό φάνηκε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο που δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια.

Για μας ήταν σίγουρα δυσκολία ότι πριν το παιχνίδι δεν ξέραμε αν θα έχουμε τον Άντιτς και τον Κέσελι. Ελπίζω ότι κι αυτοί όπως και οι Πελεκάνος, Λούκας θα είναι πολύ σύντομα σε θέση να παίξουν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να προετοιμάσουμε τώρα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.Θέλω να συγχαρώ την Μπιλμπάο και τον κόουτς Κατσικάρη για την περσινή σπουδαία χρονιά".


Κατσικάρης: "Περιορίσαμε τους Λάζαρο και Βασίλη"

Ο Κατσικάρης τόνισε πως ήταν σημαντικό για την ομάδα του που περιόρισε τους Παπαδόπουλο και Σπανούλη, σχολιάζοντας πως ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για τη Μπιλμπάο.
Ο προπονητής των Βάσκων, Φώτης Κατσικάρης, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος μετά την επικράτηση (76-61) της ομάδας του επί των Πειραιωτών στην πρεμιέρα τους στην Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του κατάφεραν καιπεριόρισαν τους Λάζαρο Παπαδόπουλο και Βασίλη Σπανούλη.
Ο Φώτης Κατσικάρης, δήλωσε: "Δε χρειάζεται να πω ότι είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς την Ευρωλίγκα με μια νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είχαμε τεράστια υπομονή και παίξαμε καλή άμυνα στα μεγαλύτερα διαστήματα του παιχνιδιού. Το πιο σημαντικό ήταν ότι κάναμε καλή δουλειά στον Λάζαρο και τον Βασίλη, τους οποίους περιορίσαμε, που είναι δυο παίκτες που μπορούν να σου δημιουργήσουντεράστιο πρόβλημα με το ταλέντο και την εμπειρία που έχουν".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου