ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΖΙΟ.......(video)

 ΝΑΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΖΙΟ.......(video)
20/10/2011
Έπαιξε για επτά ολόκληρα χρόνια στον Θρύλο και λατρεύτηκε όσο ελάχιστοι... Μακράν ο αγαπημένος ξένος που έχει περάσει ποτέ από τον Ολυμπιακό και η προσφορά του δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ (προς αποφυγή παρεξήγησης, τον Τζόλε τον θεωρούμε "δικό" μας παιδί).

Ο Ζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα αποθεωνόταν σε κάθε αγώνα από τους φίλους του Ολυμπιακού και η σχέση που είχε αναπτύξει με τους "πιστούς" της ερυθρόλευκηες παράταξης δεν πρόκειται να "σβήσει" ποτέ. Θα μείνει για πάντα, γιατί οι αληθινές αγάπες δεν ξεχνιούνται ποτε! Μα ποτέ...

Στην σελίδα του στο facebook, ο "Ζιο" τρελάθηκε με τη νίκη επί της Ντόρτμουντ και ανέβαζε status για το 3-1 και τον θρίαμβο του πρωταθλητή Ελλάδας. Τι και αν παίζει στην Σάντος, η καρδιά του είναι στον Θρύλο του Πειραιά.

Κατ' αρχάς, ανέβασε το βίντεο του 3-1 επί της γερμανικής ομάδας, γράφοντας χαρακτηριστικά από πάνω "GATE7 FOREVER 3X1", ενώ ακριβώς από πάνω δίνει συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του με το εξής: "PARABÉNS OLYMPIACOS".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ανατριχιάσει και με το coreo, όπου το ανέβασε σε φωτογραφία και έγραψε από πάνω: "OE OE ............ OE OE............OEOE".

Μας αρρώσταινες παικταρά μου! Μια ζωή ήσουν τρέλα με την κόκκινη φανέλα και τα "γλέντια" σε όλους τους άλλους δεν πρόκειται να τα ξεχάσουμε ποτέ. Ούτε αυτοί. Ήσουν ο αιώνιος εφιάλτης τους και για όλους τους γαύρους το απόλυτο ποδοσφαιρικό είδωλο!




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου