ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Παπάζογλου: "Το μυαλό μας στον Πανιώνιο"

Παπάζογλου: "Το μυαλό μας στον Πανιώνιο"

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος θεωρεί ως πρώτο στόχο ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος υποστήριξε πως δουλεύει σκληρά για να έτοιμος να βοηθήσει όποτε αυτό του ζητηθεί.
Ο πρώην αμυντικός του Πανσερραϊκού, παραχώρησε δηλώσεις στην τηλεόραση της "Nova", τονίζοντας πως η συνάντηση με τον Πανιώνιο, μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται.
"Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι την Τετάρτη, όπου πιάσαμε και καλή απόδοση και κερδίσαμε μια ομάδα, όπως είναι η Ντόρτμουντ. Τώρα έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής, που στόχος μας είναι άλλη μια νίκη, έτσι ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πανιώνιο, τόνισε: "Παρά τα διοικητικά προβλήματα που είχε στην αρχή, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι δεν το περίμενε κανείς. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: "Μέχρι στιγμής έχει γίνει καλή διαχείριση από τον προπονητή και αυτό φαίνεται μέσα στο παιχνίδι. Έχουν χρησιμοποιηθεί πολλοί παίκτες. Υπάρχει ένα μεγάλο ρόστερ, επειδή έχουμε πολλές υποχρεώσεις".

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις: "Πρέπει να είμαι έτοιμος, μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία τώρα, μπορεί σε ένα μήνα, μπορεί σε δύο. Δουλεύω σκληρά έτσι ώστε όταν με βάλει να είμαι έτοιμος και να παίξω είτε ως δεξί μπακ που έχω αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό είτε ως στόπερ που είναι η φυσική μου θέση".

Τέλος, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο δυνατά παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ, είπε: "Υπάρχει πολύ καλή διαχείριση. Έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία και φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα δυνάμεις και δεν "κάθεται". Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου