ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ

Ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ

22/10/2011
Ντέρμπι κορυφής στην Πρέμιερ
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Μάντσεστερ στην 9η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Σίτι φιλοξενείται στην έδρα της συμπολίτισσας και πρωταθλήτριας Αγγλίας, Γιουνάιτεντ. Πιο εύκολο το έργο για τους υπόλοιπους διεκδικητές.

Στην έδρα της ΚΠΡ θα αγωνιστεί η τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι που θέλει νίκη για να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι κορυφής. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νόριτς, η Άρσνεαλ αγωνίζεται στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στη Στόουκ και η Τότεναμ φιλοξενείται στην Μπλάκμπερν.

Μαν.Γιουνάιτεντ - Μαν.Σίτι

Δεν είναι το πρώτο ντέρμπι των «κόκκινων διαβόλων» φέτος. Έχουν ήδη επικρατήσει εντός έδρας των Τσέλσι (3-1), Άρσεναλ (8-2), Τότεναμ (3-0) και πέρασαν αήττητοι και από το «Άνφιλντ» (1-1). Η ισοπαλία με τη Λίβερπουλ μαζί με την εκτός έδρας ισοπαλία στη Στόουκ είναι τα αποτελέσματα που φέρνουν δεύτερη τη Γιουνάιτεντ. Στην Ευρώπη οι ισορροπίες αποκαταστάθηκαν μεσοβδόμαδα με την επικράτηση επί της Οτελούλ στη Ρουμανία.

Η Σίτι έχει περάσει εμφατικά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με το 5-1 επί της Τότεναμ. Άλλο ντέρμπι δεν είχε πέρα από την αναμέτρηση στο ξεκίνημα της σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Τσάριτι Σιλντ (ήττα με 3-2). Από εκεί και πέρα οι «πολίτες» πετούν από νίκη σε νίκη στο πρωτάθλημα και με μόλις μία ισοπαλία (Φούλαμ) σε 8 αναμετρήσεις, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Η νίκη στην εκπνοή μεσοβδόμαδα επί της Νάπολι έχει ανεβάσει στα ύψη τη ψυχολογία.

Στα αγωνιστικά ο Φέργκιουσον αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα με τους Κλέβερλεϊ και Ράφαελ να παραμένουν τραυματίες. Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα πάρει ξανά φανέλα βασικού μετά το ματς με την Οτελούλ, όπως και ο Νεμάνια Βίντιτς που έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του σε καλή κατάσταση. Στην αρχική ενδεκάδα και ο Ρίο Φέρνιναντ που ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Στο στρατόπεδο της Σίτι, ο Αγουέρο με το γκολ του κόντρα στη Νάπολι δείχνει ότι είναι έτοιμος για το αρχικό σχήμα με τον Μάριο Μπαλοτέλι να κερδίζει στο νήμα με τις εμφανίσεις του τον Έντιν Τζέκο για παρτενέρ του Αργεντινού. Ο Κάρλος Τέβες έχει σταματήσει να υπολογίζεται από τον Μαντσίνι, ενώ αν ο Ιταλός τεχνικός θελήσει να φρεσκάρει την ενδεκάδα, θα επιλέξει τους Κλισί και Ρίτσαρντς αντί των Κολάροφ, Ζαμπαλέτα.


ΚΠΡ – Τσέλσι

Οι «μπλε» του Αντρέ Βίλας – Μπόας βρίσκονται στο -3 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχουν συγκεντρώσει το απόλυτο των πόντων στις έξι από τις τελευταίες εφτά αναμετρήσεις τους και μετά το… πάρτι με τη Γκενκ μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, όλα δείχνουν ότι η Τσέλσι θα περάσει ένα ευχάριστο απόγευμα! Η πολυτέλεια που είχε ο Πορτογάλος προπονητής να ξεκουράσει τους Ντρογκμπά, Μάτα και Στάριτζ στο ευρωπαϊκό ματς με τους Βέλγους και παρόλα αυτά να δει την ομάδα του να σκοράρει πέντε φορές, λέει πολλά. Σημαντική μέρα για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά που θα φτάσει στις 313 συμμετοχές με τη φανέλα της Τσέλσι, όντας ο δεύτερος ξένος ποδοσφαιριστής του συλλόγου που το καταφέρνει!

Για την ΚΠΡ, αν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής τον οποίο ο Νιλ Γουόρνοκ μπορεί να θεωρήσει «όπλο» για την αναμέτρηση με τους «μπλε», αυτός είναι ο Σον Ράιτ Φίλιπς. Μαζί με τον Τζόι Μπάρτον έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στη νέα τους ομάδα, αλλά ο πρώην εξτρέμ της Σίτι έχει περάσει και από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και σίγουρα γνωρίζει ορισμένα από τα μυστικά των αντιπάλων του. Οι οπαδοί των Ρέιντζερς αναμένεται να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα για το λονδρέζικο ντέρμπι.

Το παιχνίδι στο «Λόφτους Ρόουντ» θα είναι το τελευταίο της ποινής των τριών αγωνιστικών που εκτίει ο Φερνάντο Τόρες για τους «μπλε», με τον Ραμίρεζ να μένει επίσης εκτός αποστολής με πρόβλημα στο γόνατο. Από μεριάς γηπεδούχων, ο Ντάνι Γκάμπιντον θα παρακολουθήσει το ματς από τις εξέδρες λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Ματ Κόνολι έχει μοιρασμένες πιθανότητες συμμετοχής. Έτοιμος παρά την ίωση που τον εξάντλησε τις τελευταίες μέρες ο Αντέλ Τααράμπτ.


Λίβερπουλ – Νόριτς

Ο Κένι Νταλγκλίς θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, μετά τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και δεν του περνάει καν από το μυαλό ενδεχόμενο στραβοπάτημα. Η Νόριτς με την εμφάνισή της στο «Ολντ Τράφορντ» άφησε υποσχέσεις για κάτι καλύτερο, ενώ με τη νίκη της κόντρα στη Σουόνσι, την περασμένη αγωνιστική, κάνει τους «κόκκινους» να είναι σε εγρήγορση. Στα ενδιαφέροντα στατιστικά, η Λίβερπουλ έχει επιτρέψει στους αντιπάλους της να πραγματοποιήσουν μόλις 27 σουτ προς την εστία της, κάτι που καμία άλλη ομάδα δεν έχει καταφέρει. Αντίθετα, η Νόριτς είναι η μοναδική ομάδα -μαζί με την Μπλάκμπερν- που δέχεται γκολ σε κάθε παιχνίδι, από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο Λούκας Λέιβα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του Σαββάτου, αφού είναι τιμωρημένος μετά την κίτρινη που δέχθηκε, κάτι που σημαίνει ότι ο Κένι Νταλγκλίς θα δώσει και πάλι φανέλα βασικού στον Στίβεν Τζέραρντ. Αντίθετα, κανονικά μπορούν να υπολογίζονται οι Ντάνιελ Άγκερ και Γκλεν Τζόνσον, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τη Ρέιντζερς, μεσοβδόμαδα. Μπορεί ο Ζακ Γουάιτμπρεντ να προπονήθηκε μέσα στην εβδομάδα, ωστόσο ο κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα αγωνιστεί στο «Άνφιλντ». Επιστρέφει ο Στιβ Μόρισον, όπως και οι Ρίτσι Ντε Λαέτ, Άντι Σούρμαν και Κρις Μάρτιν.


Άρσεναλ – Στόουκ

Η Άρσεναλ αυτή τη φορά θα προσπαθήσει να… πρωτοτυπήσει. Για την ακρίβεια, θα καταστρώσει σχέδιο, το οποίο θα τη βοηθήσει να πάρει τη νίκη για πρώτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ύστερα από ευρωπαϊκό παιχνίδι. Τις τέσσερις τελευταίες φορές που οι Λονδρέζοι αγωνίστηκαν για το πρωτάθλημα έπειτα από ματς Τσάμπιονς Λιγκ, «προσγειώθηκαν» άτσαλα… Μετά τη νίκη (1-0) στο «Βελοντρόμ» που ήρθε με το γκολ του Ράμσεϊ στις καθυστερήσεις, οι «κανονιέρηδες» θέλουν να επιβεβαιώσουν την ανοδική τους πορεία και στην Πρέμιερ Λιγκ, με την άμυνα της ομάδας να εμφανίζεται βελτιωμένη και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να συνεχίζει τον χαβά του με τα αντίπαλα δίχτυα!

Στην αντίπερα όχθη, η Στόουκ του Τόνι Πιούλις που τη φετινή σεζόν έχει κερδίσει αμέτρητους θαυμαστές! Οι «πότερς» με την παρουσία του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, θεωρούνται πλέον μια από τις πιο ανταγωνιστικές και δυνατές ομάδες! Με το εκπληκτικό στατιστικό των 7 γκολ παθητικό σε 15 αναμετρήσεις, την υγιή λειτουργία του συλλόγου και το αφιλόξενο «Μπριτάνια», η Στόουκ το μόνο που κάνει είναι να προοδεύει. Η νίκη (3-0) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ έχει σκορπίσει αισιοδοξία, αλλά οι «πότερς» μετρούν 30 χρόνια χωρίς νίκη απέναντι στην Άρσεναλ…

Στη – μονίμως – γεμάτη λίστα των τραυματιών για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προστέθηκε μετά και το ματς με τη Μαρσέιγ ο Καρλ Τζένκινσον με πρόβλημα στο γόνατο, ενώ οι Γκιμπς και Βερμάελεν παραμένουν εκτός. Αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή ο Ζερμέιν Πέναντ για τη Στόουκ, πιθανότατα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για πρώτη φορά έπειτα από τον περασμένο Απρίλιο ο Ντάνι Χιγκινμπόθαμ!


Μπλάκμπερν – Τότεναμ

Την τελευταία φορά που είχε προγραμματιστεί μαζικό συλλαλητήριο κατά του Κιν με σαφές μήνυμα προς τη διοίκηση για την απόλυσή του, οι ποδοσφαιριστές της Μπλάκμπερν έδειξαν ανεπηρέαστοι και πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση επικράτησαν (4-3) της Άρσεναλ! Το ταξίδι στην Ινδία, περισσότερο για αποφόρτιση και η συνάντηση με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου μέχρι στιγμής δεν έχε εμφανίσει θετικό αποτέλεσμα, με τις διαδοχικές ήττες να γίνονται τρεις και την άμυνα να παρουσιάζει συνεχώς αδυναμίες.

Η Τότεναμ του Χάρι Ρέντναπ προέρχεται από την εύκολη νίκη (1-0) επί της Ρούμπιν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ αλλά πριν από μια εβδομάδα, η Νιούκαστλ δεν της επέτρεψε να φτάσει στην πέμπτη σερί νίκη, αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε με το τελικό 2-2. Η κατάσταση γίνεται δυσάρεστη για τα «σπιρούνια» αν ρίξει κανείς μια ματιά στη λίστα των τραυματιών της ομάδας και προσπαθήσει να μπει στο μυαλό του Ρέντναπ για τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει σε κάθε αγωνιστική να διαμορφώνει την ενδεκάδα. Για ακόμη ένα ματς οι Τσόρλουκα, Ντόουσον, Γκαλάς και Κινγκ έμειναν εκτός, αλλά οι Λένον και Σάντο είναι ετοιμοπόλεμοι.

Από την άλλη, το μυϊκό πρόβλημα που έχει αποκομίσει ο Μιτσέλ Σαλγκάδο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Τζέισον Λόου, ο οποίος θα πραγματοποιήσει και το ντεμπούτο του στη συγκεκριμένη θέση. Φανέλα βασικού στη μεσαία γραμμή παίρνει ο Πέντερσεν, εκτός οι Ντ. Νταν, Νίλσεν και Γκρέλα.


Νιούκαστλ – Γουίγκαν

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να σώσει την παρτίδα κόντρα στην Τότεναμ η Νιούκαστλ (2-2) και παρέμεινε -μαζί με τις πρωτοπόρες του Μάντσεστερ- η μόνη αήττητη στην Πρέμιερ. Η ξέφρενη πορεία της Νιούκαστλ συνεχίζεται και μπορεί -έστω και προσωρινά- να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουίγκαν. Οι «λατικς» έχουν σκοράρει μόνο μια φορά μακριά από την έδρα τους και μαζί με τη Γουλβς, την ΚΠΡ και την Στόουκ έχουν τη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Ο Άλαν Πάρντιου δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στην ομάδα που αντιμετώπισε την Τότεναμ, αφού το σύστημα αποδίδει και οι παίκτες έχουν βρει το ρυθμό τους. Μάλιστα, οκτώ ποδοσφαιριστές των «καρακαξών» έχουν βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα όλων των αγώνων μέχρι στιγμής. Μοναδική «ανησυχία» -έστω και μικρή- η κατάσταση του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, ο οποίος, όμως, δύσκολα θα χάσει το ματς. Έτοιμοι και οι Βούκιτς και Σμιθ. Από την πλευρά του, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ δεν σκοπεύει να αφήσει και πάλι τον Ούγκο Ρονταγιέγκα στον πάγκο, αφού ο επιθετικός της Γουίγκαν είναι έτοιμος να βγάλει ολόκληρο αγώνα. Αντίθετα, στον πάγκο αναμένεται να βρεθεί ο Στιβ Γκοχούρι, με τον Μάινορ Φιγκερόα να είναι ο αντικαταστάτης του.


Φούλαμ – Έβερτον

Η καλή πορεία της Φούλαμ στο Γιουρόπα Λιγκ είναι ένας από τους λόγους που μετριάζουν τη δυσαρέσκεια των οπαδών της για τη μόλις μια νίκη στους οχτώ πρώτους αγώνες πρωταθλήματος. Ο τρόπος με τον οποίο οι «cottagers» διέσυραν (6-0) την ΚΠΡ στη μοναδική τους νίκη μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα, σκόρπισε ενθουσιασμό με τον οποίο το άσχημο ξεκίνημα την τρέχουσα σεζόν σχεδόν… έχει περάσει στα ψιλά. Κόντρα στην Έβερτον, η ομάδα του Γιόλ μετράει 8 νίκες σε 10 παιχνίδια στο Λονδίνο, παράδοση που όμως τα «ζαχαρωτά» σκοπεύουν να «σπάσουν».

Την περσινή περίοδο, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ πήρε τους τέσσερις από τους έξι βαθμούς που διεκδίκησε στα δύο παιχνίδια με τη Φούλαμ, αλλά το γεγονός πως στις 20 μεταξύ τους αναμετρήσεις υπάρχει μόλις μια εκτός έδρας νίκη, δυσκολεύει την προσπάθεια των παικτών του Μόγιες. Πρωταρχικός στόχος της Έβερτον η αποφυγή της τέταρτης σερί ήττας στη φετινή Πρέμιερ, αν και οι προηγούμενες τρεις έχουν προέλθει από τα μαζεμένα παιχνίδια με τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Για τη Φούλαμ, οι Ζαμόρα και Ντέμπσεϊ θα επιστρέψουν στα πλάνα του προπονητή τους, έχοντας πάρει ανάσες με την απουσία τους από το ευρωπαϊκό ματς με τη Βίσλα Κρακοβίας. Μάλιστα, οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να πάρουν και φανέλα βασικού, με τον Ντάνι Μέρφι να παραμένει αμφίβολος με χτύπημα στο γόνατο. Χωρίς τον ΜακΦάντεν που είναι ανέτοιμος και τον Ανιτσέμπε που αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς η Έβερτον.


Μπόλτον – Σάντερλαντ

«Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και ο Όουεν Κόιλ ασπάζεται απόλυτα το ρητό. Η Μπόλτον πήρε τη δεύτερη νίκη της για φέτος, κόντρα στη Γουίγκαν, και οι «τρότερς» θέλουν τα τριτώσουν το …καλό. Παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά να υπερτερεί σε διαφορά τερμάτων. Από την πλευρά του, ο Στις Μπρους είδε την ομάδα του να έχει αγκαλιάσει την ισοπαλία την περασμένη αγωνιστική στο Λονδίνο, κόντρα στην Άρσεναλ, αλλά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι του χάλασε το πάρτι. Ωστόσο, με ανάλογη εμφάνιση στο παιχνίδι κόντρα στην Μπόλτον, η Σάντερλαντ μπορεί να ελπίζει ότι θα φύγει με κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

Ο Όουεν Κόιλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα που έφερε το «διπλό» το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ντέιβιντ Γουέδερ θα αγωνιστεί και πάλι στη θέση του Ζατ Νάιτ, στα μετόπισθεν. Ευχάριστα νέα και για τον Στιβ Μπρους, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Φιλ Μπάρντσλεϊ, ο οποίος επέστρεψε μετά από 6 εβδομάδες. Θέση στην αρχική ενδεκάδα θα πάρει -λογικά- και ο Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Άρσεναλ, αφού ανήκει σε αυτή και αγωνίζεται στη Σάντερλαντ ως δανεικός.


Άστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ

Ο Άλεξ ΜακΛις είδε την ομάδα του να φεύγει για πρώτη φορά ηττημένη στο πρωτάθλημα, από τη Μάντσεστερ Σίτι και θέλει να δει τους παίκτες του να ανακάμπτουν. Η Βίλα έχει μαζί της την ....πρόσφατη παράδοση, αφού έχει να γνωρίσει 2 διαδοχικές ήττες εδώ και 16 αγώνες. Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι πηγαίνουν στο «Βίλα Παρκ» με ανεβασμένη ψυχολογία, αφού προηγήθηκε η νίκη τους επί της Γουλβς, που τους έδωσε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η ομάδα του Ρόι Χότζον θέλει να γιορτάσει το 100ο της παιχνίδι εκτός έδρας στην Πρέμιερ με νίκη και ο Άγγλος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, μετά από καιρό.

Χωρίς τους Ζερμέν Τζίνας και Νέιθαν Ντελφουνέσο θα παρατάξει τη Βίλα ο Άλεξ ΜακΛις, αφού και οι δύο ποδοσφαιριστές παραμένουν τραυματίες. Ο Μπάρι Μπάναν μπορεί να αγωνιστεί, ενώ αμφίβολος είναι ο Τζέιμς Κόλινς, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Αντίθετα, ο Ρόι Χότζον είναι στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού και ο Ζόλταν Γκέρα προπονείται κανονικά, αν και δεν είναι έτοιμος για να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο. Στην αρχική ενδεκάδα ενδέχεται να βρεθεί και ο Πίτερ Οντεμβίγκι.


Γουλβς – Σουόνσι

Η Γουλβς μετά από ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχει ρίξει κατακόρυφα τους ρυθμούς και ο Μικ ΜακΚάρθι προσπαθεί να ανακαλύψει τους λόγους της καθίζησης. Ούτε που θυμούνται οι γηπεδούχοι πότε ήταν η τελευταία του νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά τουλάχιστον πέρασαν με επιτυχία στην επόμενη φάση του Κάρλινγκ Καπ σκορπώντας τη Μίλγουολ με 5-0. Από την άλλη ο Ρότζερς έχει ανάλογα προβλήματα με τον ΜακΚάρθι αλλά μόνο εκτός έδρας με τη Σουόνσι να έχει δύο αγωνιστικά πρόσωπα. Αυτό που είναι μακριά από τους οπαδούς της όμως είναι που πρέπει να βελτιωθεί άρδην με τους «κύκνους να αναζητούν» ακόμη τον πρώτο τους βαθμό κατά τις εξόδους του συλλόγου.

Στα αγωνιστικά ο Στίβεν Φλέτσερ παραμένει εκτός δράσης για τη Γουλβς και αποτελεί τον μεγαλύτερο πονοκέφαλο του ΜακΚάρθι. Ο Έμπανς-Μπλέικ είναι ο πιθανότερος αντικαταστάτης του με τον Κέβιν Ντόιλ να είναι επίσης εκτός. Στο στρατόπεδο της Σουόνσι ο Κόλκερ δεν προλαβαίνει να επιστρέψει από την αποθεραπεία του, όμως αυτός ο αγώνας ίσως να φέρει και το ντεμπούτο του Βαγγέλη Μόρα με τον ουαλικό σύλλογο. Δεν υπολογίζονται επίσης οι Στέφεν Ντόμπι, Κάροου Ρόουντ, Άλαν Τέιτ και Κέμι Αγκουστίν.


Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Σάββατο 22/10 (17:00)

Γουλβς – Σουόνσι (14:45)
Άστον Βίλα – Γουέστ Μπρομ
Μπόλτον – Σάντερλαντ
Νιούκαστλ – Γουίγκαν
Λίβερπουλ – Νόριτς (19:30)

Κυριακή 23/10 (15:30)

Άρσεναλ – Στόουκ
Φούλαμ – Έβερτον
Μαν.Γιουνάιτεντ - Μαν.Σίτι
Μπλάκμπερν – Τότεναμ (17:00)
ΚΠΡ – Τσέλσι (18:00)

WWW.SPORT-FM.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου