ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Τεστ αντοχής

Τεστ αντοχής

21/10/2011 Ο ανανεωμένος Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε (21:30, ΝΕΤ) στη μάχη της Ευρωλίγκας απέναντι στην πρωτάρα Μπιλμπάο στη χώρα των Βάσκων, στον αγώνα με τον οποίο πέφτει η αυλαία στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αποδείξουν πως παρά τη μεγάλη μείωση του μπάτζετ, την αποχώρηση βασικών στελεχών και την ανανέωση εκ βάθρων στο δυναμικό τους παραμένουν ανταγωνιστικοί. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς δεν υπολογίζει σίγουρα στους Πελεκάνο και Βασιλόπουλο, που έμειναν στην Αθήνα, στον Κεϊλίν Λούκας που ακολούθησε την ομάδα αλλά είναι ανέτοιμος και πιθανώς στον Πέρο Άντιτς. Ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ ήταν το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, αφού στη χθεσινοβραδινή προπόνηση προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ και γύρισε το μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Ο αντίπαλος κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα αποτελεί. Πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια Ισπανίας, που διατήρησε τον εξαιρετικό κορμό της περασμένης περιόδου και ενισχύθηκε με τους Ραούλ Λόπεθ, Ρότζερ Γκριμάου και Ντ’ Ορ Φίσερ. Στο τιμόνι παραμένει ο Φώτης Κατσικάρης και στο ρόστερ ο Κώστας Βασιλειάδης και ο Δημήτρης Μαυροειδής. Ο τελευταίος αποτελεί το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους Βάσκους, καθώς είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Αντίθετα, θα επανέλθει μετά από καιρό ο Αξέλ Ερβέλ. Η «Μπιλμπάο Αρένα» αναμένεται κατάμεστη στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός μετρά επτά νίκες και τέσσερις ήττες στις τελευταίες έντεκα πρεμιέρες του στην Ευρωλίγκα. Πέντε εξ αυτών των επιτυχιών είναι-μάλιστα-συνεχείς, ενώ ισάριθμες φορές έχει αναμετρηθεί στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων με ισπανικές ομάδες έχοντας τρεις νίκες και δύο ήττες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο πολύπειρος Καρλ Γιούνγκεμπραντ (Φινλανδία) μαζί με τους Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία) και Πέτρι Μέντιλα (Φινλανδία).

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου