ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ευρωπαϊκή λάμψη για Ιμπαγάσα και Μιραλάς

Ευρωπαϊκή λάμψη για Ιμπαγάσα και Μιραλάς

Δύο από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, βρίσκονται ψηλά σε κάποιους στατιστικούς τομείς του Champions League, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της φάσης των ομίλων. Ο λόγος για τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Κέβιν Μιραλάς.
Ο "Κάνιο" μπορεί να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο η "μαεστρία", με την οποία οργανώνει το παιχνίδι των ερυθρολεύκων μέσα στο γήπεδο είναι υπερπολύτιμη για κάθε προπονητή.
Την ίδια ώρα, ο Βέλγος συμπαίκτης του μπορεί να μην έχει καταφέρει έως τώρα να βρει τον δρόμο προς τα... δίχτυα, ωστόσο κάνει τόσες δουλειές πάνω στον αγωνιστικό χώρο (σ.σ.: εξαίρεση αποτελεί η συνέπεια που δείχνει όταν χρειάζεται να γυρίσει για να μαρκάρει), που ο Βαλβέρδε τρίβει για ακόμη μια χρονιά τα... χέρια του, γιατί τον έχει στην διάθεση του.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα παρά το γεγονός ό,τι δεν είναι για να μένει μέσα στο γήπεδο για 90 λεπτά, έχει υπερβάλλει εαυτόν, βγάζοντας δύο 90λεπτα μέσα σε διάστημα 5 ημερών (σ.σ.: ΑΕΚ και Ντόρτμουντ), ενώ στο δεύτερο διένυσε 11.376!

Κόντρα στην Ντόρτμουντ, λοιπόν, ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες, καθώς βοήθησε σημαντικά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ από δικό του φάουλ, ο Μοδέστο έγραψε το 3-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη ασίστ στην διοργάνωση για τον "Κάνιο", ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από τον Νικολάς Γκαϊτάν της Μπενφικά (τρεις ασίστ) και τον Ράιν Γκιγκς (δύο), που έχει τις ίδιες με τον παίκτη του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου