ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μιλαει για τον Ερνεστο Βαλδερδε

Ο Σίνισα Γκόγκιτς μιλαει για τον Ερνεστο Βαλδερδε

Μέλι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον κόσμο του Ολυμπιακού, "έσταξε" ο Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος μίλησε στο RedPlanet.gr για τον θρίαμβο επί της Ντόρτμουντ. Που κρίθηκε το ματς της Τετάρτης, οι πιθανότητες πρόκρισης, το πρωτάθλημα και ο Φέισα. Τι είπε για τους Νέους του Θρύλου.
Άριστα διαβασμένος παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ντόρτμουντ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Νέων, Σίνισα Γκόγκιτς, o οποίος την Πέμπτη είχε 48ο γενέθλια του και το RedPlanet.gr του ευχήθηκε χρόνια πολλά.
Το γκολ του Τζεμπούρ και η συγκλονιστική παρουσία του κόσμου ήταν καθοριστικοί παράγοντες στο να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την πρώτη του νίκη στο Champions League.

Διαβάστε τι είπε ο Σίνισα Γκόγκιτς στο RedPlanet.gr για το ενδεχόμενο πρόκρισης στον επόμενο γύρο του Champions League, την ομάδα Νέων που προπονεί, τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και τον Λούμπομιρ Φέισα.


Που κρίθηκε το ματς με την Ντόρτμουντ

"Πρώτα απ' όλα στο γεγονός ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν πολύ πιο έμπειροι από τους αντιπάλους τους, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε το γκολ του Τζεμπούρ, το οποίο έδωσε την δυνατότητα στον Ολυμπιακό να μπει με καλύτερη ψυχολογία στο β' ημίχρονο. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν άψογα ειδικά στις κόντρες με τους Μιραλάς και Τζεμπούρ, το γεγονός ότι το κεντρικό δίδυμο της Ντόρτμουντ Χούμελς και Σούμποτις ήταν αργοί. Επίσης, ήταν πολύ διαβασμένος και όσον αφορά το ότι ο Σμέλτσερ ανέβαινε πολύ ψηλά και συχνά δεν επέστρεφε. Χάρις, όμως, στο γκολ του Τζεμπούρ, οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν στην επανάληψη, αφήνοντας ουκ ολίγους ανοικτούς χώρους με τον Ολυμπιακό να μην τους αφήνει ακάλυπτους και να σφραγίζει τη νίκη με τον Μοδέστο. Θέλω, όμως, να κάνω ιδιαίτερη μνεία στον κόσμο του Ολυμπιακού. Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει άλλη έδρα όπως το “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μοναδικός και την Τετάρτη βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα στο να πάρει τη νίκη. Σ' αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε, έδωσε δυναμικό "παρών" και απέδειξε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Ειδικά στο πρώτο μέρος που η ομάδα είχε κάποιες δυσκολίες απέναντι στην Ντόρτμουντ, ο κόσμος έδωσε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες".   


Πόσες πιθανότητες έχει η ομάδα να βγει δεύτερη, πόσες τρίτη και πόσες τέταρτη;

"Είναι δύσκολο να πούμε με σιγουριά κάτι τέτοιο σε μία διοργάνωση όπως το Champions League που δεν μπορείς να υπολογίσεις βαθμούς πριν από το ματς. Ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάζει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με αυτό που ακολουθεί στην Γερμανία, να είναι πολύ σημαντικό, όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι, έδειξαν, όμως, την Τετάρτη σ' έναν αγώνα που έπαιζαν με την... πλάτη στον τοίχο πως μπορούν να την νικήσουν και να πετύχουν κάτι καλό και στην έδρα της Ντόρτμουντ. Κατά την γνώμη μου πρέπει πρώτα να καπαρώσει την τρίτη θέση και αν μπορεί να κατακτήσει την δεύτερη".         

Από τότε που έφυγε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει υπάρξει στον Ολυμπιακό προπονητής με επιτυχίες αντίστοιχες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Πιστεύεις ότι πρέπει να μείνει για χρόνια στην ομάδα ο Βάσκος;

"Πιστεύω όντως ότι είναι ότι καλύτερο ο Ερνέστο Βαλβέρδε και καλό θα ήταν να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης από την στιγμή έδειξε εμπιστοσύνη και εκτίμηση στο πρόσωπο του Βαλβέρδε και ότι θέλει να τον κρατήσει για χρόνια στον Πειραιά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον δικαίωσε απόλυτα".

Πως κρίνεις τον φετινό Ολυμπιακό;

"Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Πρέπει να περιμένουμε ακόμα. Πάντως μέχρι στιγμής έχει παίξει δύο πολύ καλά παιχνίδια στην Ευρώπη (Άρσεναλ και Ντόρτμουντ), κόντρα σε αντιπάλους που παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο. Εδώ στην Ελλάδα με εξαίρεση την Ξάνθη, που στο πρώτο μέρος έπαιξε ανοικτά, όλες οι άλλες ομάδες παίζουν κλειστά και προσπαθούν αντί να χτυπήσουν το ματς στα ίσα να το... κλέψουν. Χρειάζεται, όμως, ακόμα υπομονή και τύχη, διότι βλέπουμε τι συμβαίνει με τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Αλλά έχει ο Βαλβέρδε παίκτες που παίζουν σε αρκετές θέσεις και στα δύσκολα να τον βγάζουν ασπροπρόσωπο, όπως ο Χολέμπας ως αριστερός χαφ. Το σίγουρο είναι ότι όσο περνάει ο καιρός η ομάδα θα γίνεται μόνο καλύτερη".

Ποιος από τα νέα αποκτήματα σου έχει κάνει μεγαλύτερη εντύπωση;

"Πρέπει να περιμένουμε, διότι είναι νωρίς. Ο Φέισα, όμως, σίγουρα μου έχει κάνει εντύπωση, διότι πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, αλλά είναι άτυχος".

Συμμερίζεσαι την άποψη ότι ο Ολυμπιακός είναι το απόλυτο φαβορί στο πρωτάθλημα;

"Με το γεμάτο ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και τα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν τις άλλες ομάδες, θεωρώ πως ναι, αλλά στα χαρτιά. Η απάντηση δίνεται πάντα μέσα στο γήπεδο".


Από τους Νέους του Ολυμπιακού, ποιος έχει τα προσόντα να προωθηθεί άμεσα στους επαγγελματίες;

"Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα και μέσα από την δουλειά κάποιοι μπορούν να ανέβουν. Χρειάζεται, όμως, υπομονή και τύχη. Είναι πολύ σωστό, που δουλεύουν όλα τα τμήματα των Ακαδημιών στα συστήματα της επαγγελματικής ομάδας, κατόπιν εισήγησης του προέδρου. Έτσι, οι παίκτες προετοιμάζονται από νωρίς για το ενδεχόμενο να βρεθούν στην πρώτη ομάδα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου