Δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του ο Τζιανπάολο Μοντάλι αναφορικά με το μέλλον του, μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 αργά το βράδυ της Πέμπτης.
Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, ήρθε στην χώρα μας προσκεκλημένος του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακολουθήσε τη νίκη επί της Ντόρτμουντ στο Φάληρο με 3-1, ενώ βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη την Πέμπτη.
Αρχικά, ο Ιταλός τόνισε: «Όλα είναι ανοιχτά στον όμιλο του Ολυμπιακού. Χρειάζεται να κάνεις και βαθμούς εκτός έδρας αλλά θεωρώ ότι το τελευταίο παιχνίδι με την Άρσεναλ θα είναι καθοριστικό, όπως και τα επόμενα δύο που φυσικά πρέπει να βρεθούν βαθμοί».
Όσον αφορά πλέον το δικό του μέλλον, είπε: «Αποφάσισα να φύγω εγώ από την Ρόμα γιατί άλλαξε διοίκηση και επέλεξα να αποχωρήσω. Γυρίζω όλη την Ευρώπη. Παρακολουθώ μεγάλες ομάδες και μαθαίνω. Πήγα στο Ρέντη που δεν είχα πάει ποτέ και είδα ότι είναι αθλητικό κέντρο υψηλού επιπέδου. Τώρα που έχω ελεύθερο χρόνο θα πάνω επίσης στην Άρσεναλ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Όταν κάποιο από τα μεγάλα σωματεία μου ανάψει την φωτιά μέσα μου τότε κάτι θα γίνει. Θα με κερδίσει το πρότζεκτ και η φιλοδοξία. Σε όλη την καριέρα μου παίζω για να κερδίσω!».

Σχετικά με την προοπτική του να συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό και την σχέση του με τον Μαρινάκη, επισήμανε: «Έχω μία άριστη με τον πρόεδρο εδώ και πολύ καιρό. Πέρυσι είχαμε κάνει και φιλικό με την Ρόμα. Δεν έχω συνηθίσει να μιλάω με υποθέσεις, οπότε τώρα δεν υπάρχει κάτι. Απλά έχω μία άριστη σχέση μαζί του. Είναι πολύ σημαντική στιγμή για τον Ολυμπιακό μετά την νίκη του  με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Δεν χρειάζονται πολλά πράγματα».
Για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, σχολίασε: «Έίναι μεγάλη τύχη του Ολυμπιακού να έχει έναν πρόεδρο σαν τον Μαρινάκη που δεν περιορίζεται μόνο στο αποτέλεσμα. Σε μία τέτοια στιγμή θέλει κουράγιο και αποτελεσματικότητα. Να είσαι πρόεδρος και να δίνεις μία οπτική στην ομάδα. Ο Μαρινάκης θέλει να δώσει στον κόσμο συνέχει αποτελεσματων και το σήμα του Ολυμπιακου να έχει μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό».

www.thrylos.gr/