ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

20 χρόνια «Θρυλικές ιστορίες»

20 χρόνια «Θρυλικές ιστορίες»


Επετειακή ήταν την Παρασκευή η εκπομπή του Αντώνη Γλύκα «Θρυλικές ιστορίες», καθώς συμπλήρωσε 20 χρόνια συνεχομενης παρουσιας.

Ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει σπουδαία αφιερώματα για τους ανθρώπους που έγραψαν την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και συνεχίζει να το κάνει.

Μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή του που αυτήν την περίοδο προβάλλεται στο «Τηλεάστυ» έχουν παρελάσει τα σπουδαιότερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και άλλες μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού.

Πλέον, με 20 χρόνια στην πλάτη, η εκπομπή συνεχίζει το έργο της και ο κ. Γλύκας είναι έτοιμος να συνεχίσει το μοναδικό αυτό το έργο με τον ίδιο ζήλο, για να τιμά την ιστορία και τους ανθρώπους που την έγραψαν και πανω απο ολα να μεταδιδει στις νεωτερες γενεες την ενδοξη ιστορια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιατι αν δεν ξερεις την ιστορια του ΘΡΥΛΟΥ δεν εισαι ενας ολοκληρωμενος γαυρος.
Η μεταδοση απο γενεα σε γενεα της μεγαλης και ενδοξης ιστοριας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν ειναι κατι ευκολο...και οσοι εχουν ασχοληθει με ..ερυθρολευκες εκπομπες ξερουν πολυ καλα τι σημαινει..σημαινει πρωτα απο ολα αγαπη για την ομαδα μερακι για αυτο που κανεις πολυ κουραση, να κοβεις χρονο απο την προσωπικη σου ζωη κια την οικογενεια σου για να την προσφερεις στην μεγαλη σου αγαπη και να μαθεις τους νεωτερους τι πραγματικα σημαινει να εισαι Ολυμπιακος
Αυτο κανει ο αγαπημενος μου φιλος ο Αντωνης Γλυκας και ειναι ο πρωτοδιδαξας στις ερυθρολευκες τηλεοπτικες εκπομπες και σε εποχες πραγματικα πολυ δυσκολες για ην ομαδα οταν αλλοι κρυβονταν η...απλα δεν υπηρχαν, και ολες αυτες τις δυσκολιες της ξεπερασε ο Αντωνης και συνεχιζει ακομη και σημερα...
Φιλε μου Αντωνη...θελω να κλεισω με αυτο...ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ σαν εσενα σημερα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα...γαυροι που με θετικο και οχι ασχημο τροπο μεταδιδουν το μεγαλειο αυτης της ομαδας και κρατουν ψηλα το βασικοτερο κομματι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...την ενδοξη και μεγαλοπρεπη ιστορια του...εσυ εισαι ο δασκαλος μας σε αυτο και οφειλουμε ολοι να υποκλινομαστε στην μεγαλη αυτη προσπαθεια που εκανες ολα αυτα τα χρονια...
Αυτο που ευχομαι εγω και οι συνεργατες του ALEX WEB RADIO/TV ειναι να εισαι γερος και δυνατος και να συνεχισεις το εργο σου μαζι με το ΔΣ των Βετερανων του Ολυμπιακου μας και μακαρι να βρεθουν ανταξιοι αντικαταστες σου γιατι η ιστορια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν τελειωνει καπου...αλλα συνεχιζεται και πρεπει να βρεθουν ανθρωποι με μερακι οπως εσυ να συνεχισουν το μεγαλο εργο σου .

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου