ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Έντερσον, Ούτσε και Χόλμαν προτάθηκαν και εξετάζονται

Έντερσον, Ούτσε και Χόλμαν προτάθηκαν και εξετάζονται

Λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να αποκτήσουν έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μεντούγιανιν, Μσακνί, Έντερσον, Ούτσε και Χόλμαν στους υποψήφιους. Προτάθηκε και ο πανάκριβος Ντεμπελέ.
Οι μέρες περνάνε και τα περιθώρια έχουν πλέον λιγοστέψει επικίνδυνα για τον Ολυμπιακό, που έχει μόλις δύο ημέρες στην διάθεση του για να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας με έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή.
Οι περιπτώσεις των Φορμίκα και Μασάντο δεν φαίνεται να έχουν πιθανότητες επιτυχίας και οι ερυθρόλευκοι στο "παραπέντε" της μεταγραφικής περιόδου θα κάνουν την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να έρθει στο Λιμάνι ένας παίκτης που θα μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Τα τελευταία ονόματα που προστέθηκαν στην λίστα των Πειραιωτών είναι αυτά των Μεντούγιανιν, Μσακνί, Έντερσον, Ούτσε και Χόλμαν, ενώ προτάθηκε και ο πανάκριβος Ντεμπελέ, όπως και ο Βέλα.

Ο Μεντούγιανιν είναι 28 ετών, διεθνής με τη Βοσνία και έχει σκοράρει στην Ευρώπη εναντίον τόσο του ΠΑΟ, όσο και του Ολυμπιακού με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην οποία ανήκει. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο ιταλικών και γερμανικών συλλογων, αλλά και της... Ρουμπίν.

Ο Μσακνί αγωνίζεται στην Εσπεράνς της Τυνησίας και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στο Κόπα Άφρικα, είναι 21 ετών και θεωρείται από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας του.

Ο Έντερσον της Λιόν δεν χρειάζεται συστάσεις. Πωλείται από την γαλλική ομάδα, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Άγνωστο είναι όμως αν θα ήθελε να αγωνιστεί ο ίδιος στην Ελλάδα, ενώ και το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Μια ενδιαφέρουσα περίπτωση θα μπορούσε να είναι και ο Ούτσε, ο Νιγηριανός κυνηγός που μένει ελεύθερος από την Ξαμάξ και έχει μεγάλη καριέρα στα ισπανικά γήπεδα (39 γκολ με τη φανέλα της Αλμερία). Τον παίκτη γνωρίζει ο Βαλβέρδε και είναι μια περίπτωση που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί μάλλον εύκολα.

Ο 27χρονος Αυστραλός Χόλμαν είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Παίζει βασικός στην υποψήφια πρωταθλήτρια Ολλανδίας, Άλκμααρ, το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και δεν δείχνει διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Αγωνίζεται σε θέση έξω δεξιά, αλλά και σαν δεύτερος κυνηγός.

Έχει προταθεί και ο Μεξικανός Βέλα της Άρσεναλ, όπως και ο Ντεμπελέ της Φούλαμ, με τους δύο παίκτες όμως να εμφανίζονται αρκετά ακριβοί για τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι θα ξεχωρίσουν 2-3 από τις παραπάνω περιπτώσεις και τις επόμενες δύο ημέρες θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν μια μεταγραφή, ενισχύοντας το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 http://www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου