ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τίμησε τους πρωταγωνιστές ο «Γαλανόλευκος Φάρος» (vids)

Τίμησε τους πρωταγωνιστές ο «Γαλανόλευκος Φάρος» (vids)

29/1/2012
Τίμησε τους πρωταγωνιστές ο «Γαλανόλευκος Φάρος» (vids)
Την τιμητική της είχε χθες (σ.σ.: Σάββατο) η Εθνική Ελλάδας στα Χανιά, όπου εδρεύει ο «Γαλανόλευκος Φάρος». Ο Σύλλογος Φιλάθλων του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διοργάνωσε μία επιτυχημένη γιορτή και οι φίλοι της Ομάδας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους καλεσμένους τους, οι οποίοι επισκέφτηκαν το Μουσείο της Εθνικής.

Πρώτος έφτασε στο Μουσείο ο Σωτήρης Νίνης στις 19:00 και τον συνόδευαν μέλη του ΔΣ του «Γαλανόλευκου Φάρου». Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο Νίκο Φλέκκα, είδε με ενδιαφέρον όλα τα εκθέματα, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις φανέλες των διεθνών που έγραψαν το έπος της Πορτογαλίας. Στη συνέχεια, ο παίκτης του Παναθηναϊκού αφού γράφτηκε επίτιμο μέλος του Συνδέσμου, φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Εθνικής.

«Αισθάνομαι πολύ όμορφα, γιατί είμαι σε χώρο, που τα παιδιά που το δημιούργησαν αγαπούν την Εθνική. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε βλέπουμε τα παιδιά του Γαλανόλευκου Φάρου να είναι δίπλα μας, και αυτό μας δίνει δύναμη. Άλλωστε είναι οι μοναδικοί πιστοί οπαδοί της Εθνικής Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε, πως σε οποιαδήποτε χώρα και αν παίζουμε τα παιδιά αυτά είναι στο πλευρό μας.

Ο Φάρος πιστεύω δείχνει το δρόμο σε όλους, γιατί Εθνική είναι από από όλες τις ομάδες τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να είσαι Εθνική Ελλάδος, και μετά η ομάδα σου
», ανέφερε αρχικά ο Νίνης και στη συνέχεια ρωτήθηκε αν μπορεί η Εθνική να επαναλάβει την πορεία που είχε κάνει στο Euro 2004: «Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όχι όμως η δίψα για διάκριση. Εμείς βάζουμε το στόχο και δουλεύουμε για να τον πετύχουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους είπε: «Η Εθνική να πάει καλά. Αν πάει καλά,τότε θα πάμε όλοι καλά».

Στη συνέχεια, ο κ. Φλέκκας έδειξε στον Νίνη τη φανέλα που φορούσε στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ισραήλ και εκείνος είπε: «Ξεχωριστή στιγμή για μένα είναι να βλέπω τη φανέλα που φόρεσα στο ματς του Ισραήλ γιατί με το γκόλ που πέτυχα ή Εθνική νίκησε και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι και να προκριθούμε απ ευθείας στα τελικά».

Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το καλοκαίρι στην Πολωνία και την Ουκρανία: «Το γεγονός πως η Εθνική θα είναι παρούσα αποτελεί επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο,και ότι είναι να έλθει , ας έλθει Επειδή όμως οι απαιτήσεις όλων είναι μεγάλες,στόχος μας είναι η πρόκριση στα προημιτελικά».

Για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους: «Αυτή τη στιγμή είμαι υγιής, και ευελπιστώ σε έναν μήνα, να αγωνιστώ με τον Παναθηναϊκό».

Στις 20:00 το Μουσείο της Εθνικής επισκέφτηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος, ο τεχνικός διευθυντής της Ομάδας Τάκης Φύσσας, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Μιχάλης Τσαπίδης μαζί με το Δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη και τους Προέδρους της Ένωσης Ρεθύμνου Γιώργο Σταράκη, και Μανώλη Σταυρακάκη της 'Ενωσης Λασηθίου.

Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος, τόνισε: «Είναι ένας χώρος γεμάτο αναμνήσεις. Είναι σημαντική η προσπάθεια των παιδιών του Φάρου, και όπως με διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος της Πόλης γίνεται μια προσπάθεια να στεγαστεί το Μουσείο σε μεγαλύτερο χώρο».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε στην ερώτηση που αφορούσε την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος: «Εδώ ήρθαμε για το Μουσείο της Εθνικής».

Ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αφού παρέλαβε την πλακέτα και το κρητικό μαχαίρι από τα μέλη του «Φάρου», Γιάννη Παυλάκη και Μανώλη Δεσποτάκη, έκανε δηλώσεις στα ελληνικά: «Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο. Η Εθνική Ομάδα θέλω να ξέρετε πως δεν είναι μόνο ο Σάντος. Είναι οι παίκτες, είναι οι συνεργάτες, είναι η διοίκηση, και δουλεύουμε όλοι σκληρά, για το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ και καλή επιτυχία».

Οι δηλώσεις του Τάκη Φύσσα



Οι δηλώσεις του Νίκου Φλέκκα
www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου