ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Πειθαρχική δίωξη στον Δώνη!

Πειθαρχική δίωξη στον Δώνη!

22/2/2012

Πειθαρχική δίωξη στον Δώνη!
Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Δώνη άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος για τις δηλώσεις που έκανε κατά της διαιτησίας ο προπονητής του Ατρομήτου μετά τη νίκη της ομάδας του στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ (2-1).

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου είχε μιλήσει για «μεγάλη ξεφτίλα» σχολιάζοντας το πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Τριτσώνης, ωστόσο μια μέρα μετά μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 είχε παραδεχτεί πως «… αντέδρασα υπερβολικά».

Αναλυτικά, ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σήμερα στην:

1.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων σε βάρος του Γεωργίου Δώνη, προπονητή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι στα Ιωάννινα στις 18-2-2012, δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων διαιτησίας και δη του διαιτητή του αγώνα.

2.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων κατά της ΠΑΕ Καλλονή, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι στις 21-12-2011, δυσφήμησε το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων διαιτησίας και διαιτητών.

3.Άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων σε βάρος του σωματείου Ιωνικός, νομίμως εκπροσωπουμένου, διότι, στις 19-2-2012 στο δημοτικό στάδιο Νεαπόλεως, όπου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας για το Πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής μεταξύ αυτού (γηπεδούχου) και της ομάδας Κερατσίνι ΑΠΟ, παράγοντες, παίκτες και οπαδοί του δημιούργησαν επεισόδια τα οποία στο σύνολό τους εμπίπτουν στην έννοια του Πειθαρχικού Κώδικα «εκτεταμένα επεισόδια».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου