ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Θα γίνεις καθηγητής στον Ολυμπιακό»

«Θα γίνεις καθηγητής στον Ολυμπιακό»

 24/2/2012

Ο Ρόι Κάρολ είναι το τιμώμενο πρόσωπο στον Ολυμπιακό. Ο Βορειοιρλανδός πορτιέρο έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή του απέναντι στην Ρούμπιν Καζάν αλλά και το γεγονός ότι έπαιζε τραυματίας από το 69ο λεπτό και μετά. Για όλα αυτά μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο «e-niko.gr» ενώ αποκάλυψε και έναν διάλογο που είχε με τον βορειοιρλανδό πορτιέρο.
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
«Ο Κάρολ είναι ένας καταξιωμένος τερματοφύλακας, που έχει αγωνιστεί στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι φλεγματικός Εγγλέζος, ψύχραιμος, με τεράστια εμπειρία και παλικάρι. Ηρεμεί την ομάδα , έχει πολύ καλές τοποθετήσεις, κλείνει την γωνία και αποτελεί μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό. Όταν ρωτήθηκα για την απόκτηση του δεν το σκέφτηκα καθόλου».
Για τις καλές του εμφανίσεις στα δυο παιχνίδια με την Ρούμπιν:
«Για μένα δεν ήταν το πέναλτι που απέκρουσε στο πρώτο ματς, μπορεί οποιοσδήποτε να αποκρούσει ένα πέναλτι. Η επέμβαση του στην φάση με τον Βαλντές πρέπει να διδάσκεται στους τερματοφύλακες. Μετά τον αγώνα τον αγκάλιασα και όταν πήγα στα αποδυτήρια μου είπε: «Είμαι ένας γέρος 35 ετών». Και του απάντησα: «Θα γίνεις καθηγητής στον Ολυμπιακό». Με το σώμα που έχει είμαι σίγουρος ότι έχει άλλα πέντε χρόνια για πλάκα. Είναι ψηλόλιγνος και έχει τρομερή ευλυγισία. Στις προπονήσεις κάνει περισσότερα από ό,τι ο Μέγερι».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου