ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Κύπελλο Ελλάδος


Κύπελλο Ελλάδος

 22/2/2012

                                                                                                                                                     

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0


 ΟΦΗ έγινε η τρίτη ομάδα, μετά τον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό, που προκρίθηκε στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Κρητικοί νίκησαν σήμερα τον Πανσερραϊκό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» με 3-0, σε αναμέτρηση για την προημιτελική φάση, και πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς, όπου θα αντιμετωπίσουν σε διπλούς αγώνες τον Ολυμπιακό.
ofi panserraikos 3-0 kypelloΟι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15΄με κεφαλιά του Ταυλαρίδη και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Παπουλής έκανε το 2-0 με ατομική ενέργεια. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89’ με σουτ του Ζορμπά.
Γκολ: Ταυλαρίδης 15’, Παπουλής 45+1’, Ζορμπάς 89΄.
Οι συνθέσεις:
ΟΦΗ:
Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Πίτσος, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Kaladjic, Veron, Jorge Lopez (Vanto 75’), Sisic, Παπουλής (Ζορμπάς 65’), Καμπάνταης (Jordi Lopez 72’).
Πανσερραϊκός: Γουμάγιας, Κ. Τριανταφύλλου, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Milenkovic, Σιάκκας (Κιάσσος 18’), Παρασκευαϊδης (Δ. Τριανταφύλλου 52’), Ανάκογλου, Βουτσιάς (Γκούρτσας 69’), Tadic, Στεφανίδης.
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 3-0


Αστέρας Τρίπολης – Κέρκυρα 1-0

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε της Κέρκυρας με 1-0 και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.
To γκολ που έδωσε την πρόκριση στους Αρκάδες πέτυχε στο 44’ ο Σολάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι, εκμεταλλευόμενος αδράνεια τον αμυντικών της Κέρκυρας.
asteras tripolis kerkyra 1-0 videoΣτο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Τσιώλη κατάφεραν να διατηρήσουν σχετικά εύκολα ανέπαφη την εστία τους.
Οι ημιτελικοί με τον Ατρόμητο θα είναι διπλοί. «Γιατί όχι και τελικό; Παρά το γεγονός πως παίζουμε με μία πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος, θα διεκδικήσουμε ό,τι μας αξίζει και έχουμε κάθε δικαίωμα στο όνειρο» δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης μετά τον αγώνα.

Γκολ: Σολάκης 44’
Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης
: Μπαντής, Αργυρόπουλος, Bartollini, Pulido, Πιπίνης, Ucero, Juanito, Breska (Arsenievic 70’), Σολάκης (Perrone 85’), Martins (Formica 61’), Navarro.
Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Gustavo, Majstorovic, Ζιάμπαρης, Κοντοδήμος, Hable, Γραμμόζης, Erithe, Καραλής (Ιωάννου 57’ ), Martin, Αγρίτης (Καλαντζής 69’)

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου