ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ιμπάνιεθ: "Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο"

Ιμπάνιεθ: "Αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό ο Ερνέστο"

Ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να έχει επαφές με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό και σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ισπανός τεχνικός είναι αφοσιωμένος στην δουλειά στους ερυθρόλευκους. "Για το μέλλον θα δούμε", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του "Τσινγκούρι".
Στην Ελλάδα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ και ένα από τα ζητήματα που τον απασχολούν είναι οι επαφές που θα έχει με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους δύο άνδρες να έχουν τις πρώτες συζητήσεις για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Πειραιά.
Ωστόσο σε δηλώσεις του ο Ισπανός ατζέντης δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι για το θέμα και αρκέστηκε να τονίσει πως ο Βαλβέρδε είναι αφοσιωμένος στη δουλειά στους ερυθρόλευκους και στο μυαλό του υπάρχουν μόνο ο επαναληπτικός με την Ρουμπίν Καζάν και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

"Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού κι ο Ερνέστο είναι συγκεντρωμένος σε αυτό.

Ο Ερνέστο είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και υπάρχει μπροστά ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλει να προκριθεί η ομάδα στον επόμενο γύρο, να προχωρήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Για το μέλλον θα δούμε", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Ιμπάνιεθ μιλώντας στην "SportDay".

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως είναι δεδομένη η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ και ο ίδιος ο 48χρονος τεχνικός είναι πλήρως ευχαριστημένος από την συνεργασία του με την πειραϊκή ΠΑΕ. Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση των πολύ σημαντικών αγώνων που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη, πριν να έχουμε οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη στην συγκεκριμένη υπόθεση.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου