ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Έτοιμος στη σωστή στιγμή ο Ρόι» (video)

«Έτοιμος στη σωστή στιγμή ο Ρόι» (video) 24/2/2012 

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ μπορεί να είναι ο «βράχος» της άμυνας του Θρύλου, ωστόσο ο Ρόι Κάρολ έκλεψε την παράσταση στον επαναληπτικό με τη Ρούμπιν. Μετά τον αγώνα ο Σουηδός σε δηλώσεις του εκθείασε τον Βορειοϊρλανδό πορτιέρο.
Συγκεκριμένα ο Μέλμπεργκ δήλωσε:
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ-ΚΑΡΟΛΓια την καταπληκτική απόδοση του Ρόι Κάρολ στο ματς σημείωσε:
«Τα πήγε πολύ καλά. Δεν είχε και πολλά να κάνει αλλά έκανε μερικές σπουδαίες αποκρούσεις. Είναι δύσκολο για έναν τερματοφύλακα να μην είναι «ζεστός» στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και είναι σε εγρήγορση όταν πραγματικά χρειαστεί. Σήμερα ήταν έτοιμος στη σωστή στιγμή και έκανε μερικές σπουδαίες αποκρούσεις».
Για τη σημασία της νίκης και της πρόκρισης στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ είπε:
«Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα, θα προσπαθήσουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά είναι δύσκολο. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και έχουν απομείνει πολλά παιχνίδια ακόμα. Εμείς έχουμε και ένα επίσης δύσκολο πρωτάθλημα για να συγκεντρωθούμε, και θα πρέπει να βαδίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι».
Όσο για τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν και στο Χάρκοβο, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Μέταλιστ στον πρώτο αγώνα, και να τις συνήθισε από τη Μόσχα τόνισε:
«Όχι ιδιαίτερα, δεν έπαιξα και πολύ στο παιχνίδι της Μόσχας. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι αυτό τώρα καλύτερα, δε νομίζω να ξέρουμε και πολλά για τη Μέταλιστ, δεν έχουμε δει και πολλά παιχνίδια τους. Θα δούμε τα δύο παιχνίδια που έπαιξαν με την Σάλτσμπουργκ, στα οποία είχαν φανταστικά αποτελέσματα (0-4 και 4-1). Είμαι σίγουρος ότι θα είναι δύσκολη αντίπαλος».


 www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου