ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις Μπολονι-Γκουιντολιν (video)

Δηλωσεις Μπολονι-Γκουιντολιν (video)

Υπερβολικό το αποτέλεσμα για τον Boloni (video)

24/2/2012

Άδικο και υπερβολικό χαρακτήρισε το 0-3 από την Udinese ο προπονητής του ΠΑΟΚ Laszlo Boloni.Μεταξύ άλλων τόνισε ότι πλέον στόχος είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ και το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
paok udinese 0-3 boloni«Ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε 90 λεπτά και το ματς τέλειωσε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν χάνεις με 0-3 συνήθως δεν πρέπει να μιλάς, αλλά αυτό το 0-3 είναι υπερβολικό και άδικο για τους παίκτες μας. Η Ουντινέζε είναι μια ομάδα πιο δυνατή από εμάς, παίζει σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα, αλλά για αυτό το σημερινό παιχνίδι είμαι λυπημένος διότι την βοηθήσαμε υπερβολικά. Τα πρώτα δύο γκολ είναι δικά μας λάθη, ήμασταν απόντες. Οι ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν ξέρουν ποιοι είναι. Το τρίτο γκολ είναι μία απόφαση του διαιτητή. Πιστεύω ότι φέτος μάθαμε πολλά, στη διάρκεια της χρονιάς δώσαμε ευχαρίστηση στο σύλλογο και στους φιλάθλους και με δικαιώνει η αντίδραση του κοινού στο τέλος. Τους ευχαριστώ. Έδειξαν και πάλι ότι έχουν μεγάλη καρδιά και είναι δίπλα στο σύλλογο. Θα ήθελα να πω καλή τύχη στον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό για την Ελλάδα να συνεχίσει μία ομάδα στους «16» του Europa League», δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός.
Δείτε σε video απόσπασμα από τις δηλώσεις του Laszlo Boloni

Για την εξήγηση που δίνει στα ατομικά λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε η Ουντινέζε: «Είναι δύσκολη η απάντηση. Δεν είχαμε την κατάλληλη εμπειρία, ποιότητα, υπομονή αυτοσυγκέντρωση ή τον επαγγελματισμό αν θέλετε. Το να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν γίνεται από τη μία χρονιά την άλλη. Χρειάζεται χρόνο. Αν παίζεις στην Ιταλία είναι πιο εύκολο. Αν παίζεις σε μια άλλη χώρα, όπως η Ελλάδα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα ματς για να μάθουμε».
Για την επιθετική λειτουργία: «Δεν ήταν επιλογή μας. Σήμερα στην επίθεση ήμασταν πιο πειστικοί, αλλά έτσι όπως κύλησε ο αγώνας ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε ψυχολογικά στο παιχνίδι».
Για τον στόχο του ΠΑΟΚ από ‘δω και πέρα: «Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πρώτη πεντάδα και για να χτίσουμε το μέλλον μας».
Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει στους τελευταίους αγώνες στην Τούμπα: «Είναι πρόβλημα γενικά όταν δεν σκοράρεις. Έχουμε 4-5 επιθετικούς, έξι με τον Παπάζογλου και συνεχίζουμε να δουλεύουμε. Εγώ είμαι χαρούμενος όταν δημιουργούμε ευκαιρίες. Με τον Άρη είχαμε ευκαιρίες. Τι να πω για τις χαμένες ευκαιρίες του Αθανασιάδη; Με την Ουντινέζε σήμερα ίσως είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τους Ιταλούς. Το να μπει η μπάλα στα δίχτυα είναι θέμα έμπνευσης, ποιότητες και στιγμής. Εξακολουθούμε τη δουλειά».


Μοίρασε συγχαρητήρια ο Guidolin (video)

 Ικανοποιημένος για την πρόκριση και κυρίως για τον τρόπο που ήρθε, δήλωσε ο προπονητής της Udinese, Francesco Guidolin, στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
paok udinese 0-3 guidolin diloseis«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν καταπληκτική δουλειά και με ξεπέρασαν. Εγώ δεν θα μπορούσα να παίξω σε αυτό το γήπεδο και να κερδίσω. Τους συγχαίρω και πάλι. Η υπεροχή μας στις στημένες φάσεις οφείλεται στο ότι οι παίκτες είναι άξιοι. Δουλέψαμε πολύ σε αυτά τα 180 λεπτά των αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος έπεσαν οι ρυθμοί. Θα μπορούσαμε να προσφέρουμε πιο θεαματικό παιχνίδι, αλλά ακόμη κι έτσι είμαι ικανοποιημένος», δήλωσε ο τεχνικός της Udinese.
Δείτε το video με τις δηλώσεις του Francesco Guidolin μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ – Udinese 0-3




Για την ατμόσφαιρα σήμερα: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο. Πριν δέκα χρόνια ηττηθήκαμε με 3-1. Ακόμη και σε φιλικό εδώ χάσαμε με 3-0. Η πίεση σήμερα ήταν πολύ έντονη».
Αν έχει δει να δίνεται πέναλτι εις βάρος αμυντικού που έχει κατοχή της μπάλας: «Ειλικρινά, ήμουν μακριά και δεν μπορώ να κρίνω τη φάση».

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου