ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τουρσάν: "Είμαστε καλύτεροι αλλά..."

Τουρσάν: "Είμαστε καλύτεροι αλλά..."

Προκλητικός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο μάνατζερ της Γαλατάσαραϊ, Αλί Τουρσάν, οποίος τόνισε πως η ομάδα του είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό και μπορεί να κερδίσει στο ΣΕΦ (1/3) αλλά υπάρχει προβληματισμός για τον ρόλο που μπορεί να παίξουν οι... εξωτερικοί παράγοντες.
Ολυμπιακός και Γαλατάσαραϊ συγκρούονται στο ΣΕΦ την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Top - 16 (1/3), με τον νικητή του αγώνα να παίρνει το εισιτήριο στην προημιτελική φάση της Euroleague.
Παραμονές του αγώνα, ο μάνατζερ της τουρκικής ομάδας εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητικός σε δηλώσεις του και μίλησε για εξωγενείς παράγοντες που μπορεί να διαμορφώσουν αποτέλεσμα, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του μέχρι και για τα όσα έγιναν στην Αθήνα τις τελευταίες ημέρες...

"Θα παλέψουμε για τη νίκη μέχρι το τέλος. Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο το έργο μας, αλλά πιστεύω πως είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. Θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι ρόλο μπορούν να παίξουν εξωτερικοί παράγοντες.

Το ενδιαφέρον από οπαδούς μας είναι μεγάλο, αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε πολλά εισιτήρια. Ζητήσαμε έναν αριθμό, αλλά μας διαθέτουν μόλις 25. Θα προσπαθήσουμε μέσω της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα. Δεν πιστεύουμε πως θα έχουμε πρόβλημα μετά από όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες στην Αθήνα", τόνισε με προκλητικό ύφος ο Αλί Τουρσάν.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου