ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ιμπαγάσα: "Για μια ακόμη πρόκριση"

Ιμπαγάσα: "Για μια ακόμη πρόκριση"

Ο Άριελ Ιμπαγάσα μίλησε για τις δύο νίκες επί της Ρουμπίν Καζάν, την συμβολή του Κάρολ αλλά και τις διπλές αναμετρήσεις με την Μέταλιστ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός με την βοήθεια του κόσμου του θα ψάξει ακόμη μια πρόκριση στο Europa League.
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις "16" καλύτερες ομάδες του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μέταλιστ Χάρκιβ σε διπλές αναμετρήσεις (8 και 15 Μαρτίου) και θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης.
Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις και ο Άριελ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος των ερυθρολεύκων μίλησε για τις δύο νίκες του Θρύλου κόντρα στην Ρουμπίν Καζάν στην φάση των "32", την συμβολή που είχε ο Ρόι Κάρολ σε αυτές, ενώ αναφέρθηκε και στα παιχνίδια με την Μέταλιστ τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός με την βοήθεια του κόσμου του θα ψάξει ακόμη μια πρόκριση στο Europa League.

"Ήταν ένα δύσκολο ματς, μια δύσκολη πρόκριση. Ευτυχώς βάλαμε ένα γρήγορο γκολ κι έγιναν όλα πιο εύκολα. Είχαμε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο.

Σ’ αυτό το διάστημα είχαμε εμείς τις ευκαιρίες. Στο δεύτερο έπαιξαν καλύτερα, εμείς ήμασταν πιο οργανωμένοι και καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ.

Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος η Ρουμπίν. Έκανε ευκαιρίες, περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολα. Γενικά έγινε μεγάλη προσπάθεια και ήταν μια σημαντική πρόκριση με δύο νίκες μάλιστα", υποστήριξε αρχικά ο "Κάνιο" για τα ματς με τη ρωσική ομάδα και συνέχισε υποστηρίζοντας πως ο Κάρολ είχε σημαντική συνεισφορά στην πρόκριση:

"Ο Κάρολ τα κατάφερε υπέροχα. Ήταν σημαντικό για τον κόσμο μας, για όλη την ομάδα. Έπιασε το πέναλτι στη Μόσχα αν και μπήκε σ’ ένα δύσκολο σημείο και έκανε τόσο κρύο. Ήταν πολύ καλός και ήταν σημαντική η συνεισφορά του στην πρόκριση".

Τέλος, ο Ιμπαγάσα αναφέρθηκε και στις διπλές αναμετρήσεις με την Μέταλιστ στους "16", τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα ψάξουν για ακόμη μια πρόκριση:

"Θα δούμε τώρα τη Μέταλιστ. Θα παίξουμε με την ίδια σοβαρότητα που παίξαμε με τη Ρουμπίν. Θα παίξουμε και με την ίδια λογική και ψυχολογία. Με τον κόσμο μας θα προσπαθήσουμε για μία ακόμα πρόκριση".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου