ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Το αφιερώνω στον Μάρκο»

«Το αφιερώνω στον Μάρκο» 

24/2/2012 


ΤΖΕΜΠΟΥΡ-ΠΑΝΤΕΛΙΤΣΟ Ολυμπιακός με ένα γκολ του «τρομοκράτη» στο 13’ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, και ο Τζεμπούρ θέλησε να το αφιερώσει στον άτυχο συμπαίκτη του Μάρκο Πάντελιτς.
Συγκεκριμένα ο Αλγερινός στράικερ του Θρύλου δήλωσε:
«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που είμαστε και στα τρία ταμπλό. Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει να είμαστε και στους τρεις στόχους και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να αποδείξουμε ειδικά στην Ευρώπη».
Αναφορικά με το δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη ανέφερε:
«Πρέπει να σκεπτόμαστε το κάθε ματς ξεχωριστά. Ειδικά στους επαναληπτικούς. Στο πρωτάθλημα θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια όπως στον ΟΦΗ, στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο».
Σχετικά με τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ σημείωσε:
«Το σημαντικό είναι να έχουμε το όνειρο. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και το Γιουρόπα είναι για αυτούς που ονειρεύονται. Σήμερα καταφέραμε να γράψουμε ιστορία με τα πόδια στη γη».
Για την ηρωική εμφάνιση του Ρόι Κάρολ, που έπαιξε τραυματίας για 20 λεπτά έχοντας καταπληκτική απόδοση σε όλο το ματς τόνισε:
«Έπαιξε σημαντικό ρόλο και στα δύο ματς. Συνήθως τα βραβεία δίνονται στους επιθετικούς αλλά υπάρχουν κι άλλοι παίκτες».
Τέλος, το γκολ του το αφιέρωσε στον μεγάλο χθεσινό απόντα, τον τραυματία Μάρκο Πάντελιτς:
«Αν και δεν ήταν από τα καλύτερα που έχω βάλει, θέλω να αφιερώσω το γκολ στον Μάρκο Πάντελιτς. Είναι ένας άνθρωπος ζεστός που τον έχω γνωρίσει στον Ολυμπιακό. Δεν ήταν σήμερα μαζί μας και γι’ αυτό θέλω να του το αφιερώσω».

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου