ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Ένωση» Ντέμη και Original

«Ένωση» Ντέμη και Original 

23/2/2012

«Ένωση» Ντέμη και Original
Το «άντρο» της Original, το Δωματιάκι, επισκέφτηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης αργά το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ έκλεισε το ραντεβού με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και πέρασε για να συζητήσει με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ (περίπου 200 άτομα ήταν παρόντα) για τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην αγαπημένη τους ομάδα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα για τις κρίσιμες ώρες που περνά η «Ένωση» και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της κουβέντας, είναι προφανές πως έχουν παραμεριστεί οι όποιες διαφορές είχαν στο πρόσφατο παρελθόν μπροστά στο καλό της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ενημέρωσε τους οπαδούς πως αν δεν μπουν τα 4 εκατ. ευρώ από τους μετόχους της ομάδας του 2004 δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της ΠΑΕ, ωστόσο τόνισε πως ο ίδιος θα συνεχίσει τις προσπάθειές του ακόμη και αν υπάρξει τιμωρία από την UEFA. Oι οργανωμένοι τον ενημέρωσαν για την πρόθεσή τους να επισκεφτούν από την Πέμπτη και άλλα γραφεία επιχειρήσεων των μετόχων-μετά από αυτά της εταιρείας «Τιτάν» του Τάκη Κανελλόπουλου-με τον Ντέμη Νικολαΐδη να τους ζητεί να εκφράσουν τις απόψεις τους ειρηνικά και χωρίς ακρότητες.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1:00 και είναι σαφές πως πλέον οι σχέσεις Νικολαΐδη και Original έχουν αποκατασταθεί. Με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο για το μέλλον...

Ελπίζουν σε παράταση...

Κρίσιμη μέρα είναι η Πέμπτη για την ΑΕΚ, αφού απολογείται ενώπιον της UEFA και απειλείται με αποκλεισμό ενός χρόνου από την Ευρώπη. Παρά την αναγκαιότητα για εισροή ρευστού στα ταμεία της ΠΑΕ, προκειμένου να καλυφθούν ληξιπρόθεσμες οφειλές, αυτό δεν έγινε ποτέ.

Τα 2 εκατ. ευρώ που εξασφαλίστηκαν από την πρωτοβουλία Νικολαΐδη-Οικονομόπουλο με δανεισμό, η τακτοποίηση του δανείου της Morgan Stanley και οι υπογραφές υπαλλήλων της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστών (όχι όλων) για διακανονισμό στην καταβολή των οφειλομένων είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα θεωρηθούν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία επαρκείς αποδείξεις πως γίνονται προσπάθειες για την εξυγίανση της ομάδας. Άλλωστε χρειάζονταν περί τα 7 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν κι άλλες υποχρεώσεις, ώστε να ενισχυθεί η αξιοπιστία της ΑΕΚ στα μάτια της UEFA.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ανδρέας Δημητρέλος, θα επιχειρήσει να πείσει το αρμόδιο όργανο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας πως γίνονται βήματα για να είναι συνεπής ο σύλλογος στις υποχρεώσεις του και θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει παράταση ενός μήνα ή στη χειρότερη περίπτωση μία τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη με αναστολή, ελπίζοντας στο χρόνο που θα δοθεί να δραστηριοποιηθούν οι μέτοχοι της ομάδας του 2004.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου