ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

"Φακελώνει" την Μέταλιστ ο Ασπιάθου

"Φακελώνει" την Μέταλιστ ο Ασπιάθου

Το ουκρανικό πρωτάθλημα ξεκινά και πάλι στις 3 Μάρτιου, με την Μέταλιστ να υποδέχεται στο Χάρκοβο την Όμπολον. Εκεί θα βρεθεί και ο Γιον Ασπιάθου προκειμένου να καταγράψει τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων του Ολυμπιακού στους "16" του Europa League.
Σε διακοπή βρισκόταν το ουκρανικό πρωτάθλημα τους τελευταίους δύο μήνες και η επανέναρξη του έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου.
Σε αυτή την ημερομηνία έχει οριστεί και η εντός έδρας αναμέτρηση της Μέταλιστ με την Όμπολον.

Αυτό το παιχνίδι θα είναι η τελευταία ευκαιρία των ανθρώπων του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν ζωντανά την αντίπαλο τους στους "16" του Europa League και δεν θα την αφήσουν να πάει χαμένη.

Ο Γιον Ασπιάθου θα μεταβεί στο Χάρκοβο προκειμένου να καταγράψει λεπτομέρειες του τρόπου παιχνιδιού της Μέταλιστ και στην επιστροφή του θα παραδώσει τον φάκελο με όσα σημείωσε στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ώστε και ο Ισπανός τεχνικός να προετοιμάσει ανάλογα τα πλάνα του για τις διπλές αναμετρήσεις με τους Ουκρανούς (πρώτο ματς στο Χάρκοβο στις 8/3 και ο επαναληπτικός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης στις 15/3).

Ο "Τσινγκούρι" έχει ήδη ξεκινήσει την κατασκοπεία μέσω dvd που έχει προμηθευτεί με τα παιχνίδια της Μέταλιστ κόντρα στην Ζάλτσμπουργκ από την φάση των "32" του Europa League.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου