ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δεν έπιασε η κλάψα

Δεν έπιασε η κλάψα

 23/2/2012

Στην Παιανία μιλούν για... επιτυχία. Οι απέναντι πήραν παράταση ενός μηνός, αλλά όλα δείχνουν ότι την καμπάνα της ΟΥΕΦΑ δε θα τη γλιτώσουν και τότε αναμένονται να επαναληφθούν εκείνες οι σκηνές με το ξυλίκι στο προπονητικό κέντρο και τους παίκτες να τρέχουν να κρυφτούν. Μόνο που αυτοί τη φορά θα τρέχουν όλοι μαζί να κρυφτούν, όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές. Ο κυρ Γόντικας πήγε με άδεια τα χέρια στην πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και κέρδισε λίγο ακόμη χρόνο.

Όπως έγινε γνωστό, μέχρι τις 31 Μαρτίου ο ΠΑΟ θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητές του απέναντι στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, εάν θέλει να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Συν τοις άλλοις τιμωρήθηκε και με πρόστιμο ύψους 75 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ποινή έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και θα ενεργοποιηθεί εάν μέχρι τέλος Μαρτίου δεν έχουν βρεθεί τα 8 εκατ. ευρώ που απαιτούνται.

Με τα σημερινά δεδομένα ο... βολεϊμπολίστας πρέπει μέχρι τις 20 Μαρτίου να έχει βρει 8 εκατ. ευρώ, για να προλάβει να πληρώσει τους παίκτες, να τους εξοφλήσει και να πάει με τα παραστατικά στην ΟΥΕΦΑ στο τέλος Μαρτίου και να πάρει την πρώτη άδεια για την Ευρώπη. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε στο τέλος Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Ευρώπη για ένα χρόνο, ενώ το πρόστιμο θα διπλασιαστεί και θα φτάσει στις 150.000 ευρώ!

Την ίδια ώρα κι έτσι για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και όχι όπως θέλουν να παρουσιάζουν κάποιοι ο Θρύλος βρίσκεται μεταξύ των 29 ομάδων που θα χρησιμοποιηθούν ως μοντέλο από την ΟΥΕΦΑ για το Financial Fair Play εν όψει της νέας σεζόν!!!
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου