ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις παικτων (video)

Δηλωσεις παικτων (video)


25/2/2012

 «Η ομάδα είναι πάντα στην καρδιά» (video)

Συγκεκριμένα ο Χιμένες μας είπε για το παιχνίδι:
ΧΙΜΕΝΕΣ«Ήταν μια πολύ σημαντικό για μας σήμερα ότι είχαμε σπουδαία απόδοση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Ευτυχώς στο τέλος του παιχνιδιού πήγαν όλα καλά».
Σχετικά με την παρουσία του κόσμου που γέμισε το «Μελίνα Μερκούρη»:
«Ευχαριστούμε πολύ που μας υποστήριξαν σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί γνωρίζω ότι η ομάδα είναι πάντα στην καρδιά. Ήταν εντυπωσιακό για μένα γιατί πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο στο γήπεδο και μου άρεσε πολύ».
Δείτε το video.


«Είναι ντροπιαστικό για τον Παναθηναϊκό» (video)

Ο Χουάν Φιγκερόα βρίσκεται λίγες εβδομάδες στη χώρα μας αλλά έχει καταλάβει πόσο ντροπιαστικό είναι για τον Παναθηναϊκό να υποβιβαστεί στην Α2, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στην κάμερα του olympiacos24. ΦΙΓΚΕΡΟΑΓια το σημερινό παιχνίδι δήλωσε:
«Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, αλλά στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε λίγο. Πάντως συνολικά ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, με ωραίο βόλεϊ, και ήταν και υπέροχο για τους φιλάθλους μας που απεχθάνονται τον Παναθηναϊκό. Πήραμε τη νίκη και ήταν πολύ καλό για μας».
Σχετικά με την ενσωμάτωσή του στην ομάδα είπε:
«Νιώθω πολύ καλά, προπονούμαστε πολύ, κάνουμε πρόοδο καθημερινά. Πιστεύω ότι έχουμε ακόμα περιθώρια βελτίωσης σε κάποιους τομείς, αλλά γενικά νιώθω πολύ καλά, τόσο στον επιθετικό τομέα όσο και αμυντικά».
Αναφορικά με την κατάντια του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο κατώφλι της Α2 τόνισε:
«Έχω ακούσει αρκετά και νομίζω ότι πάντα κάτι τέτοιο είναι άσχημο. Είναι κακό όταν υποβιβάζεσαι στη δεύτερη κατηγορία, ειδικά όταν έχει τέτοια ιστορία όπως ο Παναθηναϊκός. Είναι πολύ λυπηρό τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για το κύπελλο. Δεν ξέρω τι να πω, ίσως ότι είναι λίγο ντροπιαστικό για το Παναθηναϊκό, αλλά δεν γνωρίζω πολλά για την κατάσταση. Νιώθω άσχημα γι’ αυτούς».
Δείτε το video.

Πετρέας: «Παίζαμε με τον τελευταίο, αλλά δείξαμε σοβαρότητα»(video)

ΠΕΤΡΕΑΣ

Ο Γιώργος Πετρέας σε δηλώσεις του στην κάμερα του olympiacos24, τόνισε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε σοβαρή παρά το γεγονός ότι έπαιζε με τον τελευταίο στη βαθμολογία Παναθηναϊκό.

Φιλίποφ:«Κάθε ομάδα παίζει εκεί που της αξίζει» (video)

ΦΙΛΙΠΟΦ-ΚΑΝΕΛΛΟΣΟ Ντίμα Φιλίποφ μιλώντας στην κάμερα του olympiacos24 μετά τη νέα φάπα επί του βάζελου με 3-0, τόνισε ότι κάθε ομάδα πρέπει να παίζει στο πρωτάθλημα που της αξίζει…
Δεν «μάσησε» τα λόγια του ο διεθνής πασαδόρος του Θρύλου αναφορικά με τον επικείμενο υποβιβασμό του Παναθηναϊκού στην Α2 κατηγορία του βόλεϊ. «Κάθε ομάδα πρέπει να παίζει εκεί που της αξίζει» ήταν η χαρακτηριστική φράση του. Δείτε το video.
www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου