ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟΚ – Udinese 0-3 (video)

 ΠΑΟΚ – Udinese 0-3 (video)

24/2/2012

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος γνώρισε την ήττα στην κατάμεστη Τούμπα από την Udinese με 0-3 και αποχαιρέτησε με αυτόν τον τρόπο το Europa League.
paok udinese 0-3 videoΟ «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε αντιμέτωπος με μία πολύ καλά οργανωμένη Udinese,  η οποία εξ αρχής επέβαλε το ρυθμό της και κατάφερε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Μόλις στο 6΄ ο Danilo αιφνιδίασε την άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα, ενώ 9΄ αργότερα (15΄) ο Floro Flores διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο οι προσπάθειες των Cirillo (16΄) και Μαλεζά (19΄) δε βρήκαν στόχο.
Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 51΄ από τον Domizzi, μετά από πέναλτι που είδε ο διαιτητής. Έτσι, η κατάσταση έγινε εξαιρετικά δύσκολη για τον ΠΑΟΚ και οι όσες ελπίδες είχε για πρόκριση, εξανεμίστηκαν. Παρά την προσπάθεια των παικτών στη συνέχεια, δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα και έτσι το σκορ παρέμεινε ως είχε.
Γκολ: Danilo 6΄, Floro Flores 15΄, Domizzi 51΄
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Boloni): Kresic, Cirillo, Lino, Sznaucner (Αποστολόπουλος 54΄), Μαλεζάς, Garcia, Lazar, Σταφυλίδης (Γεωργιάδης 31΄), Σαλπιγγίδης, Γιάννου (Nimani 64΄), Αθανασιάδης.
UDINESE (Guidolin): Handanovic, Basta, Pasquale, Danilo, Benatia (Ferronetti 86΄), Domizzi, Pazienza, Abdi (Battocchio 46΄), Asamoah, Floro Flores, Fabbrini (Armero 69΄).
Δείτε τα video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Udinese:







ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου