ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Την άλλη εβδομάδα έχει Ευρωλίγκα…

Την άλλη εβδομάδα έχει Ευρωλίγκα…

25/2/2012

Την άλλη εβδομάδα έχει Ευρωλίγκα…
Τώρα έχει πρωτάθλημα.

Ένα διάλειμμα από το TOP 16 της Ευρωλίγκας θα κάνουν -αναγκαστικά- Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός το σαββατοκύριακο, καθώς αντιμετωπίζουν Άρη (εντός) και Ηλυσιακό (εκτός) αντίστοιχα, για την 20η αγωνιστική της Α1.

Δυνατή αναμένεται η αναμέτρηση στο κλειστό της Γλυφάδας ανάμεσα στον Ίκαρο Καλλιθέας και τον Πανιώνιο, με το Μαρούσι να υποδέχεται με την… εφηβική ομάδα τον ΑΓΟΡ.

Ρεπό έχει ο ΚΑΟΔ.

Μαρούσι-ΑΓΟΡ

Στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του Αγίου Θωμά υποδέχεται το Μαρούσι τον ΑΓΟΡ. Η ομάδα των βορείων προαστίων, εκτός από τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει από το ξεκίνημα της σεζόν δεν έχει πλέον στο ρόστερ της τους Γκαγκαλούδη και Κόμματο, γεγονός που αναγκάζει τον Νίκο Λινάρδο να πάρει μαζί του αρκετούς Έφηβους. Χωρίς τον Τζόνσον, ο οποίος μετακόμισε στην Κύπρο και τον Παπανικολάου αμφίβολο οι Ρεθυμνιώτες.

ΠΑΟΚ-Περιστέρι

Η αναμέτρηση των «αποδεκατισμένων». Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Περιστέρι στο κλειστό της Πυλαίας, με τα ρόστερ των δύο ομάδων να έχουν αλλάξει κατά πολύ, σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Στην πόρτα της εξόδου, από τον «Δικέφαλο του Βορρά», είναι ο Γιάννης Καλαμπόκης, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Γερμανία και την Άλμπα, ενώ σήμερα θα παίξει το τελευταίο του ματς. Από την άλλη, ύστερα από πολύ καιρό το απουσιολόγιο –όσον αφορά τους τραυματίες- του Αργύρη Πεδουλάκη είναι κενό.

Ίκαρος Καλλιθέας-Πανιώνιος

Ίσως η πιο αμφίρροπη αναμέτρηση της αγωνιστικής, να είναι αυτή ανάμεσα στον Ίκαρο και Πανιώνιο. Σε μία καλή εμφάνιση, όπως αυτή κόντρα στον ΚΑΟΔ, περιμένει από τους παίκτες του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος δεν ξέρει εάν θα έχει τον Λάζαρο Αγαδάκο στη διάθεσή του. Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρούν το ματς οι Νεοσμυρνιώτες, ωστόσο θα πάνε στη Γλυφάδα με τους Γιάνκοβιτς και Στίβεσον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ολυμπιακός-Άρης

Να ξεχάσει το συντομότερο δυνατό τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να κάνει μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Άρη, ενόψει της Γαλατασαράι, θέλει ο Ολυμπιακός στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ. Ανάμεικτα τα συναισθήματα για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τελευταία προπόνηση, όπου είδε τον Γιώργο Πρίντεζη να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα, αλλά τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους να αντιμετωπίζει πρόβλημα και να τίθεται νοκ άουτ. Χωρίς τον Δημήτρη Τσαλδάρη (που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Άλμπα) και μισές προπονήσεις –λόγω αποχής- έρχονται στον Πειραιά οι «κίτρινοι».

Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός

Η πρωτιά στον έβδομο όμιλο της Ευρωλίγκας και το ματς με την Ούνιξ Καζάν μπορεί να περιμένει για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στον Ηλυσιακό, ύστερα από το εντός έδρας «χαστούκι» από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Χωρίς προβλήματα οι «πράσινοι». Ως μία γιορτή και συλλογή εμπειριών αντιμετωπίζει την αναμέτρηση, από την πλευρά της, η ομάδα των Ιλισίων.

Καβάλα-Κολοσσός Ρόδου

Δυνατό ματς αναμένεται στο κλειστό της «Καλαμίτσας» με την Καβάλα να υποδέχεται τον Κολοσσό. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη έρχεται από τις δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ το ντεμπούτο του θα κάνει ο νεοαποκτηθείς Αλεξάνταρ Γιάνεφ, ο οποίος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τράβις Γκάρισον. Πάνοπλοι οι Ροδίτες, με τον Βασίλη Φραγκιά να υπολογίζει, μετά από καιρό, τον Γιώργο Καλαϊτζή.

Η 20η αγωνιστική

Σάββατο, 25/2

Μαρούσι-ΑΓΟΡ (16:00, κεκλεισμένων των θυρών)
ΠΑΟΚ-Περιστέρι (17:00, ΕΤ3)
Ίκαρος Καλλιθέας-Πανιώνιος (17:00)
Ολυμπιακός-Άρης (17:00, ΝΕΤ, κεκλεισμένων των θυρών)
Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός (19:00, ΝΕΤ)

Κυριακή, 26/2

Καβάλα-Κολοσσός Ρόδου (12:30)

Ρεπό: ΚΑΟΔ

Η επόμενη (21η) αγωνιστική

Σάββατο, 3/3

Κολοσσός Ρόδου-Ηλυσιακός
Άρης-Καβάλα
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Κυριακή, 4/3

ΚΑΟΔ-Ολυμπιακός
Περιστέρι-Μαρούσι
Πανιώνιος-ΑΓΟΡ

Ρεπό: Ίκαρος Καλλιθέας

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου