ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

24/2/2012

Ιμπαγάσα: "Εκπληκτικό αυτό που έκανε ο Κάρολ"

Ο Άριελ Ιμπαγάσα τόνισε πως αυτό που έκανε ο Ρόι Κάρολ ήταν εκπληκτικό, καθώς έπαιξε μέχρι τέλους παρά το ότι τραυματίστηκε.
Οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα για τη νίκη επί της Ρουμπίν Καζάν με 1-0 στο Φάληρο.
O Iμπαγάσα, είπε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο στην έδρα μας, όπως ήταν δύσκολο το ματς και στην Ρωσία. Δεν ήταν εύκολη η πρόκριση. Βάλαμε το γκολ νωρίς και αυτό μας βοήθησε. Ήταν καθοριστική η παρουσία του Κάρολ. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έκανε στο τέλος. Ενώ ήταν τραυματίας έπαιξε και έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Η Ρούμπιν είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και από τις πιο αξιόλογες που έχουν παίξει στο Καραϊσκάκη. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Θα τα δώσουμε όλα στην επόμενη φάση κόντρα στην Μέταλιστ".

Μιραλάς: "Είμαστε υπερήφανοι για τον Κάρολ"

Ο Κέβιν Μιραλάς αποθέωσε τον Ρόι Κάρολ για την αυτοθυσία του, ενώ κάνει και όνειρα ακόμη και για την κατάκτηση του τροπαίου.
Διαβάστε τις δηλώσεις του Κέβιν Μιραλάς.
"Κάναμε δύο ωραία ματς, καταναλώσαμε πολύ ενέργεια άλλα άξιζε γιατί πήραμε την πρόκριση. Σήμερα παίξαμε σοβαρά, είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε να την ολοκληρώσαμε. Δεχθήκαμε και πίεση αλλά στο τέλος όλα πήγαν καλά", υπογράμμισε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς.

Όσο για τον Κάρολ σχολίασε: "Έκανε ουσιαστικές παρεμβάσεις και στα δυο παιχνίδια, ειναι μελος της ομάδας και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι γι' αυτον."

Τέλος για τη συνέχεια με Μέταλιστ τόνισε: "Κάθε βήμα είναι και πιο δύσκολο. Το σημαντικό είναι πως παίζουμε πρώτα εκτός, αν κάνουμε κάτι καλό τότε μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε όνειρα, να πάμε όσο πιο ψηλά στο Γιουρόπα. Μακάρι και να το κερδίσουμε."

Ορμπάιθ: "Περήφανοι για την πρόκριση"

Ο Ορμπάιθ δήλωσε περήφανος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους "16" του θεσμού, ενώ τόνισε πως οι αναμετρήσεις με την Μέταλιστ θα είναι δύσκολες.
Οι δηλώσεις του Πάμπλο Ορμπάιθ.
Τι είπε ο Ισπανός χαφ: "Νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ ευχαριστημένη και περήφανη για αυτό το αποτέλεσμα και όλοι περιμένουμε το καλύτερο για τη συνέχεια. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον Ρόι, ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι του. Δείχνει ότι είναι εδώ και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Πιστεύω ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι έτσι. Έδειξε ότι είναι επαγγελματίας και αυτό είναι πολύ καλό για εμάς. Σε αυτή τη φάση κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Θα είμαι μια δύσκολη αναμέτρηση".

Μέλμπεργκ: "Εκπληκτικές οι επεμβάσεις του"

Ο Μέλμπεργκ τόνισε πως οι επεμβάσεις του Κάρολ ήταν εκπληκτικές, ενώ επεσήμαμνε πως θα είναι δύσκολα τα ματς με την Μέταλιστ.
Οι δηλώσεις του Σουηδού στόπερ.
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, είπε: "Έκανε κάποιες καταπληκτικές επεμβάσεις, δεν είχε πολλά να κάνει πέρα από αυτές, αλλά ήταν πραγματικά εκπληκτικές, δύσκολες για οποιονδήποτε τερματοφύλακα. Κάνει πολύ καλή αρχή στον Ολυμπιακό. Ίσως. Είναι πάντα δύσκολο να υπερασπίζεσαι το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το ότι πέτυχαμε νωρίς γκολ. Παίξαμε καλά στα πρώτα λεπτά.

Δεν τους έχω δει πολύ, αλλά κρίνοντας από τα αποτελέσματα τα πήγαν πολύ καλά. Θα είναι δύσκολα τα ματς με Μέταλιστ. Δεν ξέρω, πρέπει να δούμε. Βλέπουμε το ματς του επόμενου γύρου. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και στο πρωτάθλημα που θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος, οπότε κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου