ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Στην Ελλάδα η Ρουμπίν Καζάν

Στην Ελλάδα η Ρουμπίν Καζάν

Στην Ελλάδα βρίσκεται η αποστολή της Ρουμπίν Καζάν, για τον επαναληπτικό αγώνα (23/2, 22:05) του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στους "16" του Europa League. Δεν έκαναν δηλώσεις οι Ρώσοι, που ενδέχεται να μην προπονηθούν στο Φαληρικό γήπεδο, κατόπιν απόφασης του τεχνικού τους Κουρμπάν Μπερντίεβ.
Λίγο πριν τις 12:30 (Τετάρτη 22/2) προσγειώθηκε η αποστολή της Ρουμπίν Καζάν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", προερχόμενη από την Αττάλεια της Τουρκίας όπου πραγματοποίησε μια μίνι προετοιμασία ενόψει του επαναληπτικού (23/2, 22:05) του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό και με φόντο την πρόκριση στους "16" του Europa League.
Οι ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0, στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων στο "Λουζνίκι" της Μόσχας και πλέον η Ρουμπίν Καζάν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά την υπόθεση - πρόκριση.

Οι παίκτες της ρωσικής ομάδας δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις και επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε κατευθείαν από το αεροδρόμια στο "InterContinental", όπου θα καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

Για τις 17:30 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Κουρμπάν Μπερντίεβ και μισή ώρα αργότερα, οι Ρώσοι θα μπορούν να προπονηθούν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ωστόσο αυτό είναι αμφίβολο, καθώς ο τεχνικός της Ρουμπίν σκέφτεται να μην πραγματοποιηθεί η προπόνηση στο Φαληρικό γήπεδο, θέλοντας προφανώς να κρατήσει "κλειστά" τα χαρτιά του ενόψει της αυριανής (23/2, 22:05) αναμέτρησης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου