ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Βαλβέρδε: "Μ' αρέσει η φιλοδοξία του κόσμου"

Βαλβέρδε: "Μ' αρέσει η φιλοδοξία του κόσμου"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, τις δύο νίκες επί της Ρουμπίν, ενώ τόνισε πως τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα υποστηρίζοντας παράλληλα πως απολαμβάνει την φιλοδοξία του κόσμου της ομάδας για το Europa League.
Χαμηλά κρατάει τους τόνους ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στην φάση των "16" του Europa League εις βάρος της Ρουμπίν Καζάν.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την φετινή ευρωπαϊκή πορεία των ερυθρολεύκων, τις δύο νίκες κόντρα στην ρωσική ομάδα, ενώ τόνισε πως τα παιχνίδια με τη Μέταλιστ θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Παράλληλα υποστήριξε πως απολαμβάνει την φιλοδοξία του κόσμου της ομάδας για το Europa League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε:

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός πήρε δύο νίκες επί της Ρουμπίν, ενώ η Μπαρτσελόνα είχε χρειαστεί τρία ματς:

"Η Ρουμπίν Καζάν είναι πολύ καλή ομάδα.

Είναι πολύ σταθερή και μας δυσκόλεψε αρκετά στις δύο αναμετρήσεις".

Το αν η Ρουμπίν ήταν η καλύτερη ομάδα τακτικά που πέρασε από το Καραϊσκάκης:

"Ήταν καλή ομάδα και πειθαρχημένη. Έκανε καλό παιχνίδι τακτικά, όπως και η Μαρσέιγ, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες που αντιμετωπίσαμε στο Champions League. Άλλωστε, στην Ευρώπη δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Θα θέλαμε κόντρα στην Ρουμπίν να κάνουμε περισσότερες τελικές προσπάθειες".

Τα παιχνίδια με την Μέταλιστ:

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να μελετήσουμε την Μέταλιστ, η οποία είναι δύσκολη ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τα παιχνίδια με την Zάλτσμπουργκ, όπου πέρασε πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα".

Το αν έχει το ίδιο προαίσθημα όπως όταν ήταν στην Εσπανιόλ που είχε αναφέρει στις αναμετρήσεις με την Μπενφίκα στους "8" του Europa πως είχε καλό προαίσθημα:

"Αυτό είχε γίνει όταν είχαμε περάσει στους "8" του θεσμού. Τώρα περάσαμε στους "16" και δεν υπάρχει κανένας τελικός στο μυαλό μας. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε την Μέταλιστ. Είναι ωραίο που ο κόσμος έχει φιλοδοξίες. Έχουμε όμως πολύ δρόμο μπροστά μας και μία πρόκριση που πρέπει να πάρουμε. Δεν θα είναι εύκολα τα παιχνίδια με τους Ουκρανούς".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου