ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τι ήθελε να πει ο Σκαριόλο;

Τι ήθελε να πει ο Σκαριόλο;

Ο Σκαριόλο μίλησε για την αποδέσμευση του Νίκολας, όντας απογοητευμένος από την απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα του πρώην παίκτη του ΠΑΟ, ο οποίος είχε κακή φυσική κατάσταση. Σε δηλώσεις του άφησε υπονοούμενα.
Αίσθηση προκάλεσαν τα πρόσφατα λεγόμενα του προπονητή της Αρμάνι Τζινς, Σέρτζιο Σκαριόλο. Σε συνέντευξη του ο Ιταλός τεχνικός, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την ξαφνική αποδέσμευση του Ντρου Νίκολας από την ομάδα του, η οποία έκανε αίσθηση.
Βλέπετε, ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, το περασμένο καλοκαίρι αποτέλεσε μία από τις "μεγάλες" μεταγραφές της Αρμάνι και ο Σέρτζιο Σκαριόλο περίμενε πολλά από τον Αμερικανό σουτέρ. Τελικά, όμως, ο Ντρου Νίκολας εξελίχθηκε σε σκέτη απογοήτευση στην Αρμάνι, καθώς ήταν κακός τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, έχοντας κάκιστα ποσοστά στα σουτ, ενώ σε αρκετά ματς... σερνόταν.

Ο Ιταλός τεχνικός έκανε όσο υπομονή μπορούσε με την κακή κατάσταση του Ντρου Νίκολας, μέχρι που δεν άντεξε, ζητώντας την αποδέσμευση του Αμερικανού γκαρντ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, λοιπόν, μίλησε για τους λόγους που δεν ήθελε άλλο στην ομάδα του τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και στα λεγόμενα του άφησε ορισμένα... υπονοούμενα.

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο τόνισε πως του προκάλεσε εντύπωση η τόσο κακή φυσική κατάσταση που είχε κατά την διάρκεια της σεζόν ο Ντρου Νίκολας, απορώντας για το πως διατηρούνταν σε εξαιρετική κατάσταση την περίοδο που βρισκόταν στον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός τεχνικός ήταν απόλυτα απογοητευμένος από την παρουσία του Αμερικανού στην ομάδα του, καθώς ο Νίκολας ήταν δύο επίπεδα πιο κάτω απ' ότι τον ήξερε. Δεν άντεξε άλλο ο Ιταλός τεχνικός με την τραγική εικόνα του παίκτη του και τον... έστειλε.

Και όντως. Πως τα κατάφερνε στον Παναθηναϊκό και έπαιζε τόσο καλά, όντας σε συνεχή φόρμα; Ανέκαθεν εντύπωση μας έκανε. Μήπως έπινε το "μαγικό φίλτρο" του δρυΐδη Πανοραμίξ στο φημισμένο χωριό των Αστερίξ και Οβελίξ; Δεν είχε τέτοιο στην Ιταλία;

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου