ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Βεγίνοβιτς για αντι-Ιμπαγάσα

Βεγίνοβιτς για αντι-Ιμπαγάσα

Ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ψάνει για τον αντι-Ιμπαγάσα και έχει κασταλάξει στον Ολλανδοσέρβο χαφ, Μάρκο Βεγίνοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στην Χέρκουλες Άλμελο.
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας marcajeindividual, ο Ολυμπιακός ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα και τον έχει βρει στο πρόσωπο του 22χρονου (3/2/1990) μεσοεπιθετικού, Μάρκο Βεγίνοβιτς, ο οποίος ανήκει στην ολλανδική Χέρκουλες Άλμελο.
Ο Ολλανδοσέρβος ποδοσφαιριστής (οι γονείς του είναι Σέρβοι, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άμστερνταμ), αγωνίζεται στην Χέρκουλες Άλμελο από το 2009 (53 εμφ, 5 γκ.), ενώ στο παρελθόν κατέκτησε και το πρωτάθλημα της χώρας με την Άλκμααρ (2007-09).

Ο ύψους 1.86μ. ποδοσφαιριστής ήταν διεθνής με την Κ-19 των "οράνιε", αλλά, δεν έχει καταφέρει ακόμη να αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν επιτελικό μέσο (playmaker αναφέρει) ώστε να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή, καθώς ο Αριέλ Ιμπαγάσα τραυματίζεται συχνά, ενώ ο Φραν Γέστε αποχώρησε από την ομάδα, με τους Πειραιώτες να έχουν καταλήξει στην περίπτωση του Μάρκο Βεγίνοβιτς.

Ο Ολλανδοσέρβος χαφ ξεχωρίζει για την καλή τεχνική κατάρτιση που διαθέτει, ενώ στα θετικά το γεγονός (πάντα σύμφωνα το κείμενο) πως η Χέρκουλες Άλμελο δεν θα ζητήσει πολλά χρήματα για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Η marcajeindividual, παράλληλα, αναφέρει πως ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, όπως τους Τσάβες (της Μπόκα), Τακάσι (Μπόχουμ) και Βιερίνια (Βόλφσμπουργκ).
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου