ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ...

 ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ...

27/4/2012

 

Προσωπικα δεν επιθυμω να κατεδαφιστει το Γηπεδο της Λεωφορου για πολλους λογους,ιστορικους,επειδη ειναι ενας αθλητικος χωρος που αν γινει αναπλαση σωστη θα μπορουσαν να αθλοπαιδησουν παρα πολλοι νεοι συλλογοι η παιδια και ας μην ξεχναμε ποσο λειπουν οι αθλητικες εγκαταστασεις απο την Ελλαδα και ειδικα οταν μπορουν να εξυπηρετησουν τοσους αλλου σκοπους, θα μπορουσεη αναπλαση των Αθηνων να συμπεριλαμβανει το γηπεδο αυτο μεσα με λιγη καλη θεληση....Επισης ας μην χασουμε και τις τοσες αναμνησεις που εχουμε εμεις οι Ολυμπιακοι απο το λεγομενο...εξοχικο μας...

Αυτο που μου την δινει ειναι οτι παρουσιαζονται οι...α-μετοχοι του ΠΑΟ σαν να ειναι δικο τους μαγαζι και πανε να τους το παρουν αντι να ζητησουν να μην γκρεμιστει (εφοσον δεν συντρεχουν λογοι κακης στηριξης του κτιριου βεβαια ) λογω ιστορικης σημασιας αλλα και εξυπηρετησης αθλοπαιδησης αλλων συλογων η παιδιων γενικοτερα.Αλλα ζητουν να μην γκρεμιστει λες και ειναι δικο τους οπως προσφατα δηλωσε και ο παναθηναικαρας ο Θανασακης και δεν ειναι η πρωτη φορα αλλωστε...τωρα το λεει και ο ...Τζιγγερ...Και οι πετρες ξερουν πως παραχωρηθγκε απο την Μονη Πετρακη  στον Δημο Αθηναιων  και μετεπειτα στον παναθηναικο δια ανεγερσιν αθλοπαιδιων...παρακατω θα δειτε την ιστορια της...λεωφορου και θα καταλαβετε...Πανε με το δικαιωμα της χρησικτησιας να το παρουν δικο τους, ολοι το καταλαβαινουν αυτο...ειναι σαν να λεει ο Ολυμπιακος δηλαδη οτι το Γ.Καραισκακης ειναι δικο του...κατι που ποτε δεν εκανε ο Ολυμπιακος ποτε στην ιστορια του, αν και το εχει αναπλασει και συντηρησει ολα αυτα τα χρονια και στην θεση του εκτισε το νεο παλατι με συμφωνια για χρηση 51 ετων...και μετα βλεπουμε για...νεο γηπεδο.Ας μην ξεχναμε τι εγινε οταν φιαχνοταν το νεο Καραισκακη...την σιχαμερη προπαγανδα του Παναθηναικου οτι μας χαρισαν γηπεδο και οτι χτιζεται με τα χρηματα των φορολογουμενων Ελληνων για τον κατασκοπο Κοκκαλη και λοιπες αηδιες που στην συνεχεια κατερευσαν  παταγωδως.

Αποτι φαινεται θα εχουμε συνεχεια στο θεμα ....γκρεμιζετε το γηπεδο του παναθηναικου και τετοια....αναμενουμε να γελασουμε με τις αηδιες τους...

Eπαναλαμβανω οτι για μενα θα πρεπει να υπαρχει  στο σχεδιο αναπλασης της Αθηνας για λογους και ιστορικους αλλα και καλυψη αναγκων αλλων συλογων και προφορα στην αθλοπαιδηση γενικωτερα...

ALEX WEB RADIO/TV

 ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο..ΤΖΙΓΓΕΡ

 «Δεν γίνεται να κατεδαφίσουν την Λεωφόρο» 

27/4/2012

«Δεν γίνεται να κατεδαφίσουν την Λεωφόρο»
Την δική της θέση για όλα αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια σχετικά με το γκρέμισμα της Λεωφόρου, έκανε γνωστή η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τονίζοντας ότι δεν μπορεί κανένας να την γκρεμίσει χωρίς την συμφωνία του Ερασιτέχνη, αν πρώτα δεν έχουν παραδοθεί οι εγκαταστάσεις στον Βοτανικό. Παράλληλα, δίνει απάντηση στην πρόσφατη συνέντευξη του κ. Βωβού.

Αναλυτικά η θέση της πλευράς Βαρδινογιάννη:

«Ο κ. Βωβός κάνει λόγο για αξιώσεις (από τον δήμο και τον Παναθηναϊκό ,δεν λέει ακριβώς τι ζητάει από ποιόν και γιατι) για την καθυστέρηση του έργου τουλάχιστον για ότι αφορά τον Παναθηναϊκό και όχι για κάποια σύμβαση αφού ο ίδιος αναφέρει ότι μετά την αλλαγή του νόμου δεν υπάρχει κάτι τέτοιο λόγω των υποχωρήσεων που έγιναν.

Η καθυστέρηση για την οποία θα αξιώσει αποζημιώσεις ο Βωβός πως προκύπτει; Υπήρχε κανένας συμφωνημένος χρονικός περιορισμός στον οποίο έπρεπε ο Παναθηναϊκός να απαντήσει και δεν το ξέρουμε; Επειδή δηλαδή κάποιος πρότεινε κάτι στον Παναθηναϊκό το οποίο δεν βόλευε σε τίποτα την ομάδα, ήταν υποχρεωμένος να το δεχθεί σε κάποιο συγκεκριμένο χρόνο; Σε ποια συμφωνία αναφέρεται αυτό;

Η καθυστέρηση στην ψήφιση οφειλόταν στο γεγονός ότι ο Δήμος (με τον οποίο έχει συμφωνίες ο Παναθηναϊκός και όχι με τον Βωβό) δεν ικανοποιούσε τα αιτήματα των πρασίνων βάσει των συμφωνηθέντων. Κάτι που κάνει και σήμερα με τον ερασιτέχνη δηλαδή. Και δεν έχει μπει ποτέ και σε καμία περίπτωση χρονικός ορίζοντας για το πότε θα συμφωνήσει ο καθένας. Για ποιά καθυστέρηση μιλάει λοιπόν ο Βωβός;

Μα ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση της ΓΗΠΕΛ ( με υπογραφές και του Ζολώτα και του Ξυλά για τους εσωτερικούς κυνηγούς φαντασμάτων) στις 19 Απριλίου του 2010 είχε κάνει σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα χρονικό όριο παρά μόνο η ακλόνητη στάση να γίνουν δεκτά τα αιτήματα του Παναθηναϊκού.

Αποτελεί σταθερή θέση μας η διασφάλιση των κεκτημένων και η προστασία των συμφερόντων όλου του Παναθηναϊκού. Απαρέγκλιτος στόχος μας είναι η νέα νομοθετική ρύθμιση να μας επιτρέπει να ξεκινήσουμε άμεσα τις εργασίες ανέγερσης του νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό, χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης νέων προσκομμάτων από τον οποιονδήποτε. Η στάση μας αυτή είναι ακλόνητη και δεν υπόκειται σε καμία χρονική ή άλλου τύπου πίεση. Καταληκτικό σημείο αυτής της διαδικασίας δεν μπορεί να είναι άλλο από την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, όπως αυτά παγιώθηκαν από την πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε».

Η συμφωνία λοιπόν έγινε τον Αύγουστο το 2010 όταν ο Δήμος εξασφάλισε στον Παναθηναϊκό ( ερασιτέχνη και ΠΑΕ) αυτά που ζητούσε. Στην συνέχεια αυτά τα συμφωνηθέντα έπρεπε να μπουν στον νομοσχέδιο της Μπιρμπίλη το οποίο παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2010 και δεν περιείχε αρκετά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί με τον δήμο με κυριότερο το πότε θα κατεδαφιστεί η Λεωφόρος. Τότε ο ερασιτέχνης και πολύ σωστά έκανε πίεσε για να συμπεριληφθεί απαραίτητα ο όρος να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος όταν θα ολοκληρωθεί η κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Βοτανικό και το νομοσχέδιο με αυτή την διάταξη πια πέρασε τον Απρίλιο του 2011.

Και αν δεν το είχε δεχθεί ο δήμος ακόμη και σήμερα δεν θα είχε περάσει. Γιατί δεν τέθηκε ποτέ θέμα χρονικών ορίων αλλά συμφωνίας. Όταν θα υπήρχε τότε μόνο θα υπήρχε και η συγκατάθεση του Παναθηναϊκού για το επόμενο βήμα. Αυτά λοιπόν για τις αόριστες απειλές περί καθυστερήσεων του Βωβού. Και για να μην ξεχνάμε. Η διπλή ανάπλαση (που όντως έχει καθυστερήσει κατά πολύ) ξέρει ο κύριος Βωβός για ποιό λόγο έχει μπλοκαριστεί; Μήπως γιατί το ΣΤΕ έκρινε ότι ήταν αντισυνταγματικό το εμπορικό του κέντρο, ενώ αντίθετα για τις αθλητικές εγκαταστάσεις έκρινε ότι ήταν όλα σωστά και νόμιμα; Ποιός ευθύνεται λοιπόν για την καθυστέρηση; Ο Παναθηναϊκός ,η ο Βωβός;

Επίσης κάνει αναφορά ο Βωβός για δική του προσφορά στον ερασιτέχνη με την κατασκευή του αθλητικού κέντρου. Είναι προφανές ότι ο επιχειρηματίας θέλει σκόπιμα να αγνοεί ότι ο ερασιτέχνης έχει κάνει συμφωνία με τον δήμο και με κανέναν άλλο. Και από τον δήμο περιμένει να του εγγυηθεί την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων στον οποίο δήμο έχει συμφωνήσει να δώσει την έκταση της λεωφόρο και να πάρει στον βοτανικό έτοιμες αθλητικές εγκαταστάσεις και εξασφαλισμένη έκταση για να κατασκευαστεί ποδοσφαιρικό γήπεδο. Καμία χάρη δεν κάνει κανείς λοιπόν στον Παναθηναϊκό. Συναλλαγή γίνεται συγκεκριμένη και μόνο με τον δήμο όχι με τον Βωβό.

Είναι θέμα του δήμου πως θα καταφέρει να εξασφαλίσει αυτά που πρέπει να δώσει στον Παναθηναϊκό. Όσο το αν είναι ανεξάρτητος ο ερασιτέχνης από το ποδοσφαιρικό γήπεδο όπως επικαλείται ο επιχειρηματίας κάποιος πρέπει να του πει να διαβάσει καλύτερα τα προβλεπόμενα.

Ο ερασιτέχνης είναι ο κάτοχος όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων που θα γίνουν εκεί και η ΠΑΕ ενοικιαστής. Οπότε τα κλειδιά όλου του έργου τα κρατάει ο ερασιτέχνης από πλευράς Παναθηναϊκού και ο δήμος από την άλλη πλευρά. Το γεγονός ότι ο δήμος θέλει να αναγκάσει τον ερασιτέχνη να κάνει εμμέσως συμφωνία (τριμερή) με τον Βωβό δίνει το δικαίωμα στην διοίκηση του ΑΟ να μην συμφωνεί δικαίως με αυτό και να απαιτεί να κάνει την οποία συμφωνία μόνο με τον δήμο όπως έχει μέχρι τώρα.

Όσο για το κόστος του γηπέδου το οποίο αξιολογεί αυθαίρετα ο Βωβός και καλεί τον Παναθηναϊκό να φτιάξει ένα φθηνότερο γήπεδο τύπου Καραϊσκάκη αυτό είναι θέμα του τριφυλλιού και μόνο και το δικαίωμα για το τι γήπεδο θα γίνει εκεί πρώτος από όλους να το αποφασίσει το έχει και πάλι ο ερασιτέχνης και μετά όποιος άλλος πάρει τα δικαιώματα με την συγκατάθεση του ερασιτέχνη για να το κατασκευάσει και να το εκμεταλλευθεί, είτε αυτός λέγεται δήμος είτε ΠΑΕ (για τον λόγο αυτό άλλωστε, για να μην υπάρχει καμιά υποχρέωση σε αυτόν που θα το αναλάβει, να ακολουθήσει το συγκεκριμένο σχέδιο και να τηρήσει την σύμβαση με τον Άκτορα, την συγκεκριμένη συμφωνία αναλαμβάνει ο Τζίγκερ).

Και επειδή προβλέπει ο Βωβός ότι αυτή την εποχή δεν υπάρχει χρηματοδότηση του έργου από τις τράπεζες και δεν μπορεί να γίνει το γήπεδο άρα δεν θα υπάρχει χρηματοδότηση από τις τράπεζες και όπου άλλου επιχειρηθεί να γίνει το γήπεδο σύμφωνα με τον Βωβό.

Τώρα για την διαδικασία που ίσως κάποιοι έχουν στο μυαλό τους για να κατεδαφιστεί η Λεωφόρος από τον Δήμο χωρίς την συγκατάθεση του ερασιτέχνη, αυτό όπως προβλέπεται από το νόμο Μπιρμπίλη δεν μπορεί να γίνει. Μπορεί να γίνει μόνο όταν έχουν κατασκευαστεί και ολοκληρωθεί οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό.

Καλή η προσπάθεια λοιπόν του κ. Βωβού να αξιώνει 140 εκ (άλλωστε ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και εδώ που τα λέμε φθηνά το κοστολόγησε θα μπορούσε να ζητήσει και 500 ποιός τον εμποδίζει) επειδή καθυστερεί η διπλή ανάπλαση αλλά θα μπορούσε να το κάνει εύκολα και στον καθρέπτη του σπιτιού του αν ψάχνει πράγματι κάποιον νομικά υπεύθυνο για αυτή την καθυστέρηση.

Είναι προφανές για όσους καταλαβαίνουν και θέλουν να καταλάβουν ότι ο Παναθηναϊκός για αυτό ακριβώς τον λόγο θέλει να κάνει συμφωνία απευθείας με τον δήμο όπως προβλέπεται από το νομοσχέδιο και με κανέναν άλλο τρίτο. Αυτό σύμφωνα με τον κ. Βωβό είναι εκβιασμός. Η υλοποίηση του νόμου δηλαδή συνιστά εκβιασμό; Όταν λοιπόν ο δήμος έχει κάνει τις δικές του συμφωνίες με όποιον άλλο θέλει μπορεί να εγγυηθεί ο ίδιος στον Παναθηναϊκό συγκεκριμένα πράγματα και να αποσπάσει τότε την συμφωνία του Παναθηναϊκού αλλά ο Παναθηναϊκός θα είναι υπόλογος στον δήμος και ο δήμος στον Παναθηναϊκό. Σε κανέναν άλλο
».

 ΙΔΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ...ΛΕΩΦΟΡΟΥ

Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης
P1010306.JPG
Τοποθεσία Αθήνα
Εγκαίνια 1922
Χαρακτηριστικά Γήπεδο Ποδοσφαίρου
Συνολική χωρητικότητα 16.620
Ομάδες Παναθηναϊκός
Εθνική Ελλάδος
Το Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι γήπεδο ποδοσφαίρου και η έδρα της ομάδας του Παναθηναϊκού. Από το 1981 το επίσημο όνομα του γηπέδου είναι Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης. Στο γήπεδο αυτό ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του. Στα προπονητήρια που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες του γηπέδου προπονούνται πολλά από τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκού.

Τοποθεσία

Το γήπεδο βρίσκεται στην ομώνυμη λεωφόρο σε μικρή απόσταση από τον Άρειο Πάγο, το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών και απέναντι από τις προσφυγικές πολυκατοικίες. Η πρόσβαση γίνεται με τα λεωφορεία και τρόλεϊ που περνούν από τη λεωφόρο όπως και από τον παρακείμενο σταθμό Αμπελοκήπων του μετρό.

Ιστορία

Προπολεμική περίοδος

Στις 8 Μαρτίου του 1922 ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε το χώρο στον Παναθηναϊκό «διά την ανέγερσιν χώρου αθλοπαιδιών». Την ίδια χρονιά ξεκίνησαν οι πρώτες έργασίες για την κατασκευή του γηπέδου.[1] Το 1924 το γήπεδο της Λεωφόρου ήταν το μοναδικό στη χώρα που μπορούσε να φιλοξενήσει 6.000 θεατές.[2] Από το 1928 το γήπεδο είχε ξύλινες κερκίδες.
Το 1930 ο Παναθηναϊκός κατακτά το πρώτο του Πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, ενώ στο γήπεδο της Λεωφόρου σημειώθηκε το μεγαλύτερο σκορ σε αγώνα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με 8-2 την 1η Ιουνίου του 1930. Από το 1931 υπήρξε το πρώτο ελληνικό γήπεδο όπου τοποθετήθηκαν τσιμεντένιες κερκίδες. Επίσης από το 1931 έως το 1984 το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ήταν η επισημη έδρα της Εθνικής Ελλάδος.[2] Το 1936 με απόφαση του δήμαρχου Κωνσταντίνου Κοτζιά το γήπεδο ανακαινίστηκε όμως πολύ σύντομα το γήπεδο επιτάχθηκε λόγω του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να λειτουργήσει ως νοσοκομείο και ορφανοτροφείο.

Περίοδος Κατοχής

Κατά τη διάρκεια της κατοχής, ο διευθυντής του γηπέδου Αντώνης Βρεττός, παρότι το γήπεδο είχε επιταχθεί από τους Ιταλούς,[3] μετέτρεψε τους απρόσιτους χώρους του γηπέδου σε χώρους αντίστασης εξοπλισμένους με ραδιόφωνα, ενώ 4 ημέρες πριν την αποχώρηση των Γερμανών ο Βρεττός ύψωσε την ελληνική σημαία στο γήπεδο.[4] Την άνοιξη του 1942 ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ διοργάνωσαν φιλικό αγώνα για να ενισχύσουν με τα έσοδα του νοσηλεύομενους του νοσοκομείου Σωτηρίας. Οι Γερμανοί επενέβησαν ορίζοντας έναν αυστριακό αξιωματικό διαιτητή, ενώ απαίτησαν μέρος των εσόδων. Οι αρχηγοί των ομάδων Κρητικός και Μαρόπουλος αποφάσισαν να μη γίνει ο αγώνας και οι φίλαθλοι αφού συμφώνησαν προχώρησαν σε επεισόδια αγανάκτησης απέναντι στους κατακτήτες.[4] Ακολούθησε μια από τις μεγαλύτερες αντιπολεμικές διαδηλώσεις, όταν το πλήθος των 15.000 φιλάθλων κατευθύνθηκε προς την Ομόνοια.[5]

1945-1984

Το 1948 γίνεται το πρώτο γήπεδο που διέθετε προβολείς. Το 1950 ξεκίνησε η κατασκευή του πετάλου του Λυκαβηττού σημείο όπου βρίσκεται η ιστορική θύρα 13. Το 1951 τα έργα ολοκληρώθηκαν και αύξησαν τη χωρητικότητα του γηπέδου σε 13.000 θεατές. Επίσης το 1951 ξεκίνησε και η κατασκευή του κολυμβητηρίου του Παναθηναϊκού.
Το 1959 στον χώρο του γηπέδου λειτούργησε και το πρώτο κλειστό γυμναστήριο της Ελλάδας. Πρόκειται για τον λεγόμενο Τάφο του Ινδού, χωρητικότητας 1.500 θεατών.[6] Στα εγκαίνια του κλειστού ένας δημοσιογράφος αστειευόμενος το αποκάλεσε έτσι, λόγω της στενότητας του χώρου (εκείνη την εποχή παιζόταν η ομώνυμη ταινία του Φριτς Λανγκ). Ο Τάφος του Ινδού βρίσκεται κάτω από το ανατολικό πέταλο της Λεωφόρου (θύρες 6-7).
Περιστασιακά αποτέλεσε έδρα αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών ήταν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Απόλλων Αθηνών και ο Αθηναϊκός. Στις 4 Ιουλίου του 1961 ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τη Σάντος για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο στάδιο της Λεωφόρου.[7] Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής με σκορ 2-1 και η νίκη αναφέρεται στον ύμνο της ομάδας.
Το 1964 σημειώθηκε από τον Παναθηναϊκό η ανεπανάληπτη κατάκτηση αήττητου πρωταθλήματος με έδρα το γήπεδο της Λεωφόρου. Το ρεκόρ εισιτηρίων σημειώθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1967, σε ένα παιχνίδι μεταξύ Παναθηναϊκού και Μπάγερν Μονάχου, όπου παραβρέθηκαν 29.665 θεατές. Το 1971 με έδρα το γήπεδο της Λεωφόρου έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών.
Από το 1981 το επίσημο όνομα του γηπέδου είναι Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης, έχοντας το όνομα του πρώην πρόεδρου του συλλόγου Απόστολου Νικολαΐδη, στην κοινή χρήση έχει επικρατήσει η ονομασία της «Γήπεδο της Λεωφόρου» ή η «Λεωφόρος».

1984-2008

H Θύρα 13 μετά την τελευταία ανακαίνιση (2000)
Το 1984 η έδρα του ΠAO εγκαταστάθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ) μέχρι το 2000 με μια μικρή εξαίρεση λίγων μηνών το 1989. Το 2000 η έδρα του ΠΑΟ έφυγε από το ΟΑΚΑ λόγω των έργων ανακατασκευής που γίνονταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ταυτόχρονα, το γήπεδο της Λεωφόρου ανακαινίστηκε και έτσι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην ιστορική του έδρα.
Το γήπεδο υπήρξε έδρα της Εθνικής Ομάδας για πολλά χρόνια. Η Εθνική Ελλάδος έδωσε εκεί τους προκριματικούς αγώνες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2004 το οποίο και κατέκτησε στη συνέχεια.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟ αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2007 να επιστρέψει στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την ποδοσφαιρική σεζόν 2007-2008, την τελευταία πριν ο σύλλογος μετακομίσει και πάλι στο ΟΑΚΑ. Το γήπεδο μπάσκετ εξακολουθεί να στεγάζει το τμήμα γυναικείου μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς και τις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου