ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)

EUROPA LEAGUE-αποτελεσματα-γκολ (videos)
27/4/2012

Valencia – Atletico Madrid 0-1

Την πρόκρισή της στον τελικό του Europa League πανηγύρισε η Atletico Madrid που απέδειξε και στο Mestalla την ανωτερότητά τα απέναντι στη Valencia επικρατώντας με 0-1, στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό (4-2 ο πρώτος αγώνας).
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60ο λεπτό ο Adrian μετά από ασίστ του Diego.
valencia atletico madrid 0-1 europa leagueΣτο 79΄η Atletico έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Tiago για χτύπημα σε αντίπαλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι που ο Tiago ποτέ δεν έκανε. Από αυτό το σφύριγμα ξεκίνησε καυγάς μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, που είχε τελικά ως αποτέλεσμα την αποβολή του Tiago, που θα χάσει τον τελικό με τη Bilbao.
Γκολ: Adrian 60′
Oι συνθέσεις:
Valencia:
Alves, Rami, Barragán, Alba, Costa, Albelda, Feghouli, Canales (Mathieu 59’), Parejo (Costa 68’), Jonas (Aduriz 57’) , Soldado.
Atlético: Courtois, Godín, Luis, Miranda, Suárez (Gabi 46’), Tiago, Arda Turan (Salvio 74’), López, Falcao, Juanfran, Diego (Koke 84’).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Valencia – Atletico Madrid 0-1

Valencia Vs Atlético de Madrid 0-1, 2012 (Europa... από futbolsapiens

Bilbao – Sporting 3-1

Εκπληκτικές στιγμές ζει η Bilbao που επικράτησε στο San Mames της Sporting με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει την Atletico Madrid.
bilbao sporting 3-1H Bilbao προηγήθηκε με τον Susaeta στο 17’, όμως η Sporting ισοφάρισε στο 44’ με τον Van Wolfswinkel. Τα αντανακλαστικά των Βάσκων αποδείχθηκαν εκπληκτικά, αφού δύο λεπτά αργότερα πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Ibai.
Στο δεύτερο μέρος ό χρόνος κυλούσε και όλα έδειχναν ότι ο αγώνας θα πάει στην παράταση, καθώς στο πρώτο ματς η Sporting είχε νικήσει με 2-1, όμως στο 88’ ο Llorente πέτυχε το 3-1 με προβολή μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Ibai.
Γκολ: Susaeta 17’, Ibai 45+1’, Llorente 88’ – Van Wolfswinkel 44’
Oι συνθέσεις:
Athletic:
Iraizoz, Aurtenetxe, Amorebieta, Iraola, Iturraspe, Herrera (Pérez 90+4’), Martínez, Llorente, Susaeta, Muniain (Ekiza 90’), Ibai (Toquero 90+3’).
Sporting: Patrício, Polga, Pereira, Insúa, Xandão, Schaars, Capel, Fernández (Carriço 46’), Pereirinha (Jeffren 63’), Martins (Carrillo 83’), Van Wolfswinkel.
Δείτε σε λίγο το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Bilbao – Sporting 3-1

Athletic Bilbao Vs Sporting Lisboa 3-1, 2012... από futbolsapiens

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου