ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Καθαρίζει» ο Ντέμης

«Καθαρίζει» ο Ντέμης 

27/4/2012

«Καθαρίζει» ο Ντέμης
Σημάδι πως θα επιστρέψει στη διοικητική πραγματικότητα της ΑΕΚ έδειξε ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως αποκαλύπτει σήμερα (27/04) η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης βρέθηκε στα γραφεία της ΦΑΕ Αθηνών στη λεωφόρο Κηφισίας και συναντήθηκε με τον διευθυντή, Σταύρο Καββαδία, προκειμένου να συζητήσουν για τις οφειλές του συλλόγου προς το Δημόσιο.

Πρόθεση του παλαίμαχου επιθετικού είναι να διακανονίσει εκ νέου τις οικονομικές εκκρεμότητες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να μην έχει και ο ίδιος προσωπικές κυρώσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε σοβαρής κουβέντας ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Εφορία, όμως, είναι η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών και μία από αυτές είναι το άρθρο 44. Ο «Δικέφαελος» οφείλει 1,25 εκατ. ευρώ στην Εφορία και ο Νικολαΐδης είπε στον κ. Καββαδία: «Μη σε απασχολεί η δόση για το άρθρο 44, θα την πληρώσω εγώ τον επόμενο μήνα».

Όλα δείχνουν ότι οι επαφές του Νικολαΐδη βρίσκονται σε καλό δρόμο, διαφορετικά δεν θα διαβεβαίωνε τον διευθυντή της ΦΑΕ Αθηνών. Εν τω μεταξύ, ο Ντέμης θα βρεθεί στη γιορτή του συνδέσμου Νέας Υόρκης, όπου θα συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ παρουσιάζεται ενήμερος για τις κινήσεις του και είναι απολύτως σύμφωνος, αφού θα φύγει από πάνω του το βάρος να χρηματοδοτεί την ΠΑΕ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου