ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Η ώρα του Βρύζα

Η ώρα του Βρύζα

27/4/2012

Η ώρα του Βρύζα
Απαντήσεις σε αρκετά θέματα που αφορούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΑΟΚ καλείται να δώσει ο Ζήσης Βρύζας στη σημερινή (13:00) συνέντευξη Τύπου. Ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναμένεται να μιλήσει για τους υποψήφιους επενδυτές, το αγωνιστικό τμήμα, την αδειοδότηση, τις οικονομικές υποθέσεις και το διοικητικό.

Τα τέσσερα βασικά θέματα που «καίνε»

1) Υποψήφιοι επενδυτές: ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιάννης Καμπάνης φέρονται να επιθυμούν να εμπλακούν στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Ο Βρύζας έχει αλλεπάλληλες επαφές το τελευταίο διάστημα, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για τις κινήσεις των δύο επιχειρηματιών.

2) Αγωνιστικό τμήμα: Την ερχόμενη Τετάρτη (02/05) ξεκινά η διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και στόχος της ομάδας παραμένει η εξασφάλιση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Ο Βρύζας θα ζητήσει τη στήριξη του κόσμου στα (τρία) εντός έδρας παιχνίδια του «Δικεφάλου του Βορρά», ώστε να κάνει το απόλυτο στην Τούμπα και στη συνέχεια θα κάνει τον απολογισμό του.

3) Αδειοδότηση: Τις προηγούμενες μέρες από την διοίκηση προέκυπτε αισιοδοξία όσον αφορά την αδειοδότηση της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν. Όσον αφορά εκείνη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, δεν αποκλείεται – αν τελικά δεν υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα με τους υποψήφιους επενδυτές – να γίνει κάποια «θυσία», προκειμένου η ομάδα να παίξει στην Ευρώπη.

4) Οικονομικές υποθέσεις: Σήμερα ο Βρύζας αναμένεται να κάνει γνωστούς τους αριθμούς που προκύπτουν από τα συνολικά χρέη της ΠΑΕ. Όλο αυτό το διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διάφορα ποσά, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας θα αποκαλύψει τα τους ακριβείς αριθμούς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου