ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

«Ερωτευμένος» με τη Ρόμα ο Ενρίκε!

«Ερωτευμένος» με τη Ρόμα ο Ενρίκε!

27/4/2012
«Ερωτευμένος» με τη Ρόμα ο Ενρίκε!
Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος που έγινε προπονητής της Ρόμα, εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε. Ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος στον πάγκο των «τζιαλορόσι» ενώ πρόσθεσε πως το μυαλό του βρίσκεται μόνο στον σαββατιάτικο αγώνα με τη Νάπολι.

«Ποτέ δεν μετάνιωσα που ήρθα στη Ρώμη. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το να είμαι προπονητής μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος με σπουδαίους οπαδούς. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να στραφούμε στο παιχνίδι του Σαββάτου (27/4) με αντίπαλο τη Νάπολι», είπε ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σενάρια που τον ήθελαν διάδοχο του Πεπ Γκουαρντιόλα:

«Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για την Μπαρτσελόνα. Δεν ένιωσα τίποτα όταν είδα το όνομά μου να είναι, στην λίστα με εκείνα των διαδόχων του Γκουαρντιόλα».

Όσο και για τις πιθανότητες των «τζιαλορόσι», να τερματίσουν σε μία θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Είμαστε έβδομοι αυτή την στιγμή στην βαθμολογία, αλλά απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να, ανατρέψουμε τα τωρινά δεδομένα και να τερματίσουμε σε μία θέση που θα οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου