ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Επέστρεψε ο Πάντελιτς, πάει τελικό ο Ιμπαγάσα

Επέστρεψε ο Πάντελιτς, πάει τελικό ο Ιμπαγάσα

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Μάρκο Πάντελιτς, για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του. Μέρος του προγράμματος και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ίσως παίξει στον τελικό.
Ο Ολυμπιακός το πρωί (10:30) της Τετάρτης (25/4) συνέχισε την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το Σάββατο (28/4) θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ (20:30) τον Ατρόμητο.
Ευχάριστα τα νέα για τους ερυθρόλευκους, καθώς ο Μάρκο Πάντελιτς ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (είχε υποστεί κάταγμα στο δεξί του πόδι).

Σαφώς και δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον τελικό, αλλά η εξέλιξη αυτή έφερε χαμόγελα τόσο στην ομάδα, όσο και στον Σέρβο σέντερ-φορ, καθώς ανέβηκε η ψυχολογία του.

Όσον αφορά τον Αριέλ Ιμπαγάσα, ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, ύστερα από το διάστρεμμα που είχε υποστεί, ενώ παράλληλα έλαβε μέρος και στην προπόνηση της ομάδας μαζί με τους συμπαίκτες του, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τον "τσεκάρει".

Το ενδεχόμενο να λάβει μέρος στον τελικό είναι ανοιχτό, αλλά το πιθανότερο είναι πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τον συμπεριλάβει, τελικά, στην αποστολή του Ολυμπιακού, καθώς τον υπολογίζει και τον θέλει για το ματς κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ και ο Λατινοαμερικανός χαφ, όπως τονίζει, δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις.

Την Πέμπτη το πρωί (26/4, 10:30) θα γίνει η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού και μετά το τέλος της θα πραγματοποιηθεί η Media Day ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου