ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σίγουροι οι 10 από τους 11!

Σίγουροι οι 10 από τους 11!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν ετοιμάζει εκπλήξεις και θα παρατάξει την εντεκάδα, που έβγαλε με επιτυχία το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Μία είναι η θέση που "παίζεται" στο αρχικό σχήμα.
Μπορεί να απομένει η απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής (27/4), αλλά ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει πάρει, ήδη, τις αποφάσεις του σχετικά με τη βασική εντεκάδα που θα παρατάξει στον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, το Σάββατο (28/4).
Είναι γνωστό πως ο Ισπανός τεχνικός δεν δοκιμάζει σχήματα και δεν... δείχνει εντεκάδα στις προπονήσεις. Ωστόσο, για το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού, έχει κατασταλάξει στους έντεκα που θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Ο 48άχρονος προπονητής δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές, που... τράβηξαν το μεγαλύτερο κουπί τη φετινή σεζόν.

Οι δέκα από τους έντεκα του αρχικού σχήματος είναι σχεδόν σίγουροι! Την εστία θα υπερασπιστεί ο Κάρολ, ο οποίος θα επιδιώξει να κρατήσει το μηδέν και στο έβδομο παιχνίδι του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βορειοϊρλανδός έχει πάρει την σκυτάλη από τον Μέγκιερι τον τελευταίο διάστημα. Ο Ούγγρος, άλλωστε, προέρχεται από μία γεμάτη και πολύ καλή σεζόν, στην πρώτη του ποδοσφαιρική χρονιά σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, αναμένεται να αγωνιστούν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλος και Μαρκάνο (σ.σ. έχει προβάδισμα έναντι του Χολέμπας). Οι Ορμπάιθ και Μανιάτης είναι... δεδομένοι στον άξονα. Ο Αμπντούν θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Μιραλάς την αριστερή και ο Τζεμπούρ, θα ηγηθεί της ερυθρόλευκης επίθεσης.

Η μία θέση, που "παίζεται" για την εντεκάδα, είναι αυτή ανάμεσα στον Φουστέρ και τον Μακούν. Αν αγωνιστεί ο Ισπανός, ο Ολυμπιακός θα έχει διάταξη 4-4-1-1 πάνω στο χορτάρι, με τον Νταβίντ να έχει ρόλο κρυφού κυνηγού. Αν επιλεχθεί ο Καμερουνέζος, ο Πρωταθλητής Ελλάδας θα παίξει με σύστημα 4-3-3 και τον Ζαν να αγωνίζεται στην τριάδα της μεσαίας γραμμής ως αριστερός εσωτερικός χαφ, με τον Ορμπάιθ καθαρόαιμο αμυντικό μέσο και τον Μανιάτη δεξιό εσωτερικό χαφ. Όσο για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, δεν είναι έτοιμος να παίξει από την αρχή, αλλά ενδέχεται να βρίσκεται στην αποστολή και κατ' επέκταση στον πάγκο.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου