ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κρίνεται το «πράσινο» μέλλον

Κρίνεται το «πράσινο» μέλλον 

27/4/2012

Κρίνεται το «πράσινο» μέλλον
Το πλάνο σωτηρίας του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσει να βάλει σε εφαρμογή ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα συναντηθεί σύντομα (ίσως και σήμερα) με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Συγκρότηση Δ.Σ. και μεταβίβαση των μετοχών είναι τα θέματα που θα συζητήσουν οι δύο άνδρες.

Πρόθεση του γνωστού επιχειρηματία είναι να οριστεί νέα διοίκηση στο «τριφύλλι», ώστε να αποφασιστεί η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ και να μπουν τα χρήματα που απαιτούνται. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει αν ο Αλαφούζος θα ζητήσει από τον Τζίγκερ να βάλει εκείνος δέκα άτομα στο Δ.Σ. – βάσει του ποσοστού των μετοχών του – ή θα ορίσει εκείνος τους ανθρώπους που χρειάζεται να έχει στο πλευρό του.

Όσον αφορά την υπόθεση των μετοχών, δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν τις πάρει τώρα ο Αλαφούζος – όπως συνέβαινε με τους παλαίμαχους – και οι επιχειρηματίες που είναι στο πλευρό του θα θελήσουν να μετοχοποιήσουν τώρα ή κάποια στιγμή στο μέλλον τα χρήματά τους.

Επίσης, το ερώτημα είναι αν δεν τις πάρει τώρα τις μετοχές, τι θα γίνει αν δεν πέσει αρκετά το ποσοστό του Βαρδινογιάννη και αν μπορεί αν πάει στο 30-35%, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Αυτά είναι τα κυριότερα ζητήματα που θα συζητήσουν οι δύο άνδρες και στη συνέχεια θα ζητηθεί και η συνδρομή του κόσμου. Μάλιστα, αν τελικά βρεθεί – έστω και μία προσωρινή – λύση είναι πιθανό να επιστρέψει στην προεδρία του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος βρίσκεται συχνά στα γραφεία της ΠΑΕ, βοηθάει τους υπαλλήλους και γνωρίζει καλύτερα από όλους τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου