ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Δεν επηρεάζεται από την πίεση η Μονπελιέ»

«Δεν επηρεάζεται από την πίεση η Μονπελιέ»

26/4/2012
«Δεν επηρεάζεται από την πίεση η Μονπελιέ»
Πέντε αγωνιστικές απομένουν για το φινάλε του πρωταθλήματος στη Γαλλία, με την Μονπελιέ να διατηρεί την διαφορά των δυο βαθμών που έχει από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν. Το γεγονός αυτό μπορεί να δημιουργεί άγχος, αλλά δεν λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα, όπως δήλωσε ο τεχνικός της, Ρενέ Ζιράρ.

«Έχουμε μία διοργάνωση να παίξουμε. Αυτό δημιουργεί άγχος όχι μόνο σε μας, αλλά και στους υπόλοιπους διεκδικητές και σε αυτούς που βρίσκονται χαμηλά στην βαθμολογία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και είμαστε άνετοι με το θέμα της πίεσης», ήταν τα λόγια του.

Παράλληλα ο 58χρονος προπονητής τόνισε ότι αν η δική του ομάδα έχει άγχος, τότε τι να πουν και σύλλογοι, όπως η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι, οι οποίες αγωνίζονταν για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

«Ρωτήστε τον Γκουρντιόλα για το αν είχε άγχος για τον ημιτελικό με την Τσέλσι. Αυτή όμως είναι η δουλειά μας και πρέπει να λειτουργούμε με αυτές τις συνθήκες, ακόμα και αν μένουν μόλις πέντε αγωνιστικές για να τελειώσει το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε.

Επιπλέον ο Ζιράρ ανέφερε ότι ακόμα και αν η Μονπελιέ χάσει κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες, δεν θα οφείλεται στην πίεση που νιώθει η ομάδα, αλλά στο γεγονός ότι οι αντίπαλοι θα είναι καλύτεροι.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου