ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

«Στους καλύτερους της Ευρώπης»

«Στους καλύτερους της Ευρώπης» 

 26/4/2012

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο Τζαμέλ Αμπντούν ούτε που θέλει να συζητά ενδεχόμενο μεταγραφής του από τον Θρύλο παρά το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις.

Ο Αλγερινός με αφορμή την ανάδειξή του σε κορυφαίο πασέρ του ελληνικού πρωταθλήματος, μαζί με τον Ιμπαγάσα για να μην ξεχνιόμαστε, μίλησε στην εφημερίδα «Competition» και είπε: «Έχουμε ξεχωριστούς φιλάθλους, αλλά και πολύ όμορφο προπονητικό κέντρο και γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πραγματικά συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο πρόεδρος αγαπάει την ομάδα του. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ κάτι καλύτερο. Είχα μία συζήτηση μαζί του, αρχές Ιανουαρίου, η οποία ήταν πολύ εποικοδομητική για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τον προπονητή», δήλωσε αρχικά ο Τζαμέλ Αμπντούν και πρόσθεσε:

«Επίσης, για εκείνον (Βαγγέλη Μαρινάκη) τα έδωσα όλα φέτος. Ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη και ήθελα να το δείξω στον αγωνιστικό χώρο. Ξέρω πως η ομάδα υπολογίζει σε μένα στα χρόνια που έρχονται, γι’ αυτό θέλω να πραγματικά να δουλέψω και να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί αισθάνομαι πολύ καλά εδώ».
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου