ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αμπντούν: "Για τον πρόεδρο τα έδωσα όλα"

Αμπντούν: "Για τον πρόεδρο τα έδωσα όλα"

Σε δηλώσεις του ο Τζαμέλ Αμπντούν τόνισε πως φέτος τα έδωσε όλα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ο πρόεδρος τον εμπιστεύτηκε και ήθελε να του το ανταποδώσει στον αγωνιστικό χώρο.
Στην εφημερίδα "Competition" μίλησε ο Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος δήλωσε πως φέτος τα έδωσε όλα για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκης. Διότι τον εμπιστεύτηκε και εκείνος ήθελε να του το ανταποδώσει.

Ο Τζαμέλ Αμπντούν, δήλωσε: "Έχουμε ξεχωριστούς φιλάθλους, αλλά και πολύ όμορφο προπονητικό κέντρο και γήπεδο. Ο Ολυμπιακός πραγματικά συγκαταλέγεται στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ο πρόεδρος αγαπάει την ομάδα του.

Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ κάτι καλύτερο. Είχα μία συζήτηση μαζί του, αρχές Ιανουαρίου, η οποία ήταν πολύ εποικοδομητική για μένα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους και τον προπονητή. Επίσης, για εκείνον (Βαγγέλη Μαρινάκη) τα έδωσα όλα φέτος. Ο πρόεδρος μου έδειξε εμπιστοσύνη και ήθελα να το δείξω στον αγωνιστικό χώρο.

Ξέρω πως η ομάδα υπολογίζει σε μένα στα χρόνια που έρχονται, γι’ αυτό θέλω να πραγματικά να δουλέψω και να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται, γιατί αισθάνομαι πολύ καλά εδώ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου